Betöltés...

Összecsukható horgásszék, kempingszék, pohártartóval, 120 kg teherbírás, hordtáskával

Ár: 10.590 Ft




























Összecsukható horgásszék, kempingszék, pohártartóval, 120 kg teherbírás, hordtáskával 



Ez a kényelmes, nagyméretű, összecsukható szék kifejezetten a horgászat és a kempingezés szerelmeseinek készült. Összecsukva a mellékelt hordtáskájában bárhová magunkkal vihetjük, így tökéletes horgászatokhoz a vízpartra, vagy strandra, kempingezésre, piknikre is kiváló választás. A széket masszív kivitelezés és tartósság jellemzi. Csőváza rendkívül stabil és tartós, az ülőfelület megerősített anyagból készült, ezeknek köszönhetően akár 120 kg-os terhelést is kibírnak.


A gondosan megtervezett és kialakított szék méretei erősebb testalkatúak számára is kényelmes pihenést tesznek lehetővé. Tökéletes a hosszú távú üléshez - nagyon kényelmes és ergonomikus. A karfán kialakításra került egy pohártartó egy pohár vagy egy üveg ital számára. Karfája állítható.


A horgászszék gyorsan és egyszerűen kinyitható és összecsukható. Összecsukva kis helyen tárolható és könnyen szállítható – az árnyékoló egy praktikus cipzáras hordozóvá alakul át, melynek vállpántjával kézben vagy vállon is hordozható. 


Ezt a fekete és szürke horgászszéket masszív kivitelezés és tartósság jellemzi. A horgászszék váza kivételesen stabil és tartós csövekből készült, amelyek akár 120 kg-os terhelést is kibírnak. Méretei lehetővé teszik a kényelmes pihenést nemcsak a karcsú emberek, hanem a masszívabb testalkatúak számára is. Az ülés vastag, speciálisan megerősített anyaggal van ellátva, így rendkívül tartós és kényelmes.









Tulajdonságok:



120 kg teherbírás
Vastag, erősített anyag
Masszív szerkezet
Állítható karfa
Pohártartó
Könnyen összecsukható
Hordtáskában szállítható (tartozék)
Szín: fekete-szürke
Méret a középponttól a padlóig: 40 cm
Méret a legmagasabb ponttól a padlóig: 44 cm
Méretek: 55 x 54 x 110 cm
Súly: 2,9 kg


A csomag tartalma



Összecsukható horgászszék
Hordtáska


.

























































Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.09.26
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Összecsukható horgásszék, kempingszék, pohártartóval, 120 kg teherbírás, hordtáskával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: