Betöltés...

Hálózati elosztó 8 db aljzattal, 3 db USB és 1 db USB-C porttal, 2m hosszabbító

Ár: 6.390 Ft






















Hálózati elosztó 8 db aljzattal, 3 db USB és 1 db USB-C porttal,  2m hosszabbító 










Multifunkciós, kényelmes - Ezen az elosztón megtalálható minden, amire otthon, vagy az irodában szükség lehet, hiszen a 8 földelt hálózati dugalja mellett található rajta 3 db USB port, valamint egy USB-C aljzat is. Ennek hála a telefonok, táblagépek, egyéb eszközök töltése hálózati adapterek nélkül megoldható.
Kényelmes használat -  A hálózati aljzatok ferdén, elforgatva kerültek kialakításra, így kényelmesen, és helytakarékosan lehet az eszközöket csatlakoztatni. Nem csak a hagyományos földelt, hanem akár a nagyobb méretű tápegységek is elférnek egymás mellett.



Megvilágított főkapcsoló, kiváló védelem - Az eszköz világító főkapcsolójával egy pillanat alatt áramtalanítható valamennyi dugalj, a fényjelzésnek köszönhetően pedig akár távolról is ellenőrizhető az állapota. Az elosztó magas fokú IP20 védettséggel rendelkezik , amely megfelelő védelmet nyújt a por és a nedvesség ellen, ami növeli a tartósságot és a használat biztonságát.



Praktikum és kezelhetőség - konnektor kiváló minőségű ABS anyagból készült , amely garantálja a tartósságot és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást. A tápkábel 200 cm hosszú, ami nagy rugalmasságot biztosít a hosszabbító különböző helyeken történő elhelyezésében, függetlenül az áramforrástól való távolságtól. Maximális terhelhetősége 10 A, így egyszerre több eszközt is biztonságosan csatlakoztatható hozzá a túlterhelés veszélye nélkül. A készülékház hátoldalán található lyuk segítségével a hosszabbító akár falra is akasztható. 









Tulajdonságok:



8 db földelt aljzat
3 db USB port
1 db USB-C port
Főkapcsoló háttérvilágítással
Szín: fekete
Anyag: ABS, PC, PVC
IP20 védettség
Maximális terhelés: 10 A
fFszültség: 230V / 50Hz
Kábel hossza: 2 m
Méretek: 21.5 x 4 x 13 cm
Súly: 0,40 kg


















Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hálózati elosztó 8 db aljzattal, 3 db USB és 1 db USB-C porttal, 2m hosszabbító" című hirdetést látja. (fent)