Betöltés...

Hayami akkumulátoros 48V kerti szerszámszett, akkus metszőolló + akkus ágvágó láncfűrész kofferben, 2db akksival

Ár: 31.990 Ft






















Hayami akkumulátoros 48V kerti szerszámszett, akkus metszőolló + akkus ágvágó láncfűrész kofferben, 2db akksival 



Az akkus metszőolló nagyban megkönnyíti a kerti munkát, hiszen az ágak elvágásához nincs szükség erő kifejtésére. megoldja azt helyettünk a készülék! Rendkívül egyszerűen és biztonságosan használható, így bármilyen korosztály számára ideális választás lehet. Kifejezetten ajánljuk idősebbek számára az akkus metszőollót, mert sok terheléstől kíméli meg a kéz izmait, ízületeit. Működtetése egy kézzel megoldható. Beépített akkumulátorának köszönhetően bárhová vihető, bárhol használható. Maximum vágási kapacitása 25m, így nem csak a friss hajtások, hanem kisebb ágak metszésére is tökéletes. Beépített, megvilágított kijelzőjén jelzi az akkumulátor töltöttségét, valamint az elvégzett vágások számát.


A csomagban található a komplett készlet, tartalmazza a metszőollót, két darab akkumulátort, valamint a töltőt, szerszámokat és fenőkövet.


Tulajdonságok:



Kis súly
Egykezes kezelés
Vezeték nélküli működés
Erős, rozsdamentes acél vágóélek
Maximum 25 mm vágási átmérő
Ergonomikus kialakítás
Kényelmes fogás

A kompakt méretű, rendkívül könnyű ágvágó láncfűrész nagyon könnyedén egy kézzel kezelhető. Kialakításának köszönhetően használata egyszerű, nem igényel komolyabb rutint, tapasztalatot, szakmai felkészültséget. A készülék beépített olajozó rendszerrel, rendelkezik, olajtartálya pedig betekintőablakos, így folyamatosan ellenőrizhető a kenőanyag szintje. 


Ideális választás lehet kisebb kerti munkákhoz, olyan ágak metszéséhez, melyekhez a metszőolló már kevés. Kompakt méretének és könnyű súlyának hála olyan helyeken is használható, ami egy hagyományos láncfűrésszel nehezen hozzáférhető.


Tulajdonságok:



Kis súly
Egykezes kezelés
Vezeték nélküli működés
Praktikus kézvédő
Beépített olajozó rendszer
Betekintőablakos olajtartály
Biztonsági kapcsoló


A készlet tartalma 




1 db akkus metszőolló
1 db akkus ágvágó láncfűrész
2 db  2.0Ah Li-Ion akkumulátor
1 db akkutöltő
1 db fenőkő
Kenőolaj
Szereléshez szükséges szerszámok
Műanyag koffer












Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fémmegmunkáló gépek
 
Feladás dátuma: 2024.09.18
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hayami akkumulátoros 48V kerti szerszámszett, akkus metszőolló + akkus ágvágó láncfűrész kofferben, 2db akksival" című hirdetést látja. (fent)