Betöltés...

Kompresszor egység kompresszor pumpa

Ár: 72.490 Ft

A légkompresszor egyfokozatú szivattyúja öntött hengerbetéttel és bór öntöttvasból készült hengerekkel rendelkezik. A készülék héja tartós alumíniumból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű karbantartást.
 A légkompresszor szivattyú két öntöttvas hengert és egy hengerfejet tartalmaz, amelyeket présöntési technológiával gyártottak. Ez a kialakítás hatékony hőelvezetést biztosít, és a készülék stabilan, csendesen működik.
 A dugattyús gép kiváló minőségű főtengely-hajtórúddal és megbízható szíjtárcsa-meghajtással rendelkezik. Ennek köszönhetően a 3 lóerős (2,2 kW) kompresszorszivattyú magas kopásállósággal, kiváló kompressziós teljesítménnyel és egyenletes működéssel rendelkezik.
 A kompresszor kúpgörgős csapágyakkal és tűcsapágyas dugattyúgyűrűkkel van felszerelve, ami nagy teherbírást biztosít. Az olajszintet valós időben nyomon követhető olajmegjelenítő ablak segíti a könnyű és kényelmes karbantartást.
Kb. 340 liter/perc) kapacitású kéthengeres kompresszorszivattyú ideális 3 lóerős (2,2 kW) villanymotorokhoz és 6,5 lóerős (4,8 kW) benzinmotorokhoz. Alkalmas belsőépítési feladatokhoz, pneumatikus berendezések áramforrásaként, valamint berendezések javítására és karbantartására ipari környezetben.
Tulajdonságok:Teljesítmény: 2,2 kWHengerek száma: 2Fokozatok száma: EgylépcsősKapacitás: 375 liter/perc Hangnyomásszint: 55 dB (A)Maximális nyomás: 11 bar Maximális fordulatszám: 1300 fordulat/percMéretek: 20 x 17 x 32 cmNettó tömeg: 13,9 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.09.17
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kompresszor egység kompresszor pumpa" című hirdetést látja. (fent)