Betöltés...

Elektromos teherautó csörlő 12V 4,5t

Ár: 169.000 Ft

Az elektromos csörlő 3-fokozatú bolygókerekes hajtóművel van felszerelve, amely fokozza a motor teljesítményét és stabilitását. A 12 V egyenáramú bemenet és a nagy teljesítmény biztosítja a hosszú élettartamot, így ideális választás terepjáró járművek mentésére és nehéz terhelésű alkalmazásokra.
Az elektromos csörlő IP67-es vízálló minősítéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megbízható működést zord időjárási körülmények között, beleértve a sár, eső és hó hatásait.
Az elektromos csörlő széleskörű járművekkel kompatibilis, többek között ATV-kkel, közepes és nagy méretű SUV-kkal, teherautókkal és jachtokkal. Névleges vonóereje lehetővé teszi a különböző alkalmazásokban való hatékony használatot.
 A csörlő 12 szálból készült, nagy szilárdságú nylon kábellel van ellátva, amely kiváló teljesítményt nyújt földi és víz alatti húzási műveletek során. A kábel utolsó 5 tekercse piros színnel van jelölve a biztonságos használat érdekében.
 A csörlőt egy kézi vezeték nélküli távirányítóval lehet irányítani, amelynek hatótávolsága kb. 20 méter. Ez biztosítja, hogy a kezelő biztonságos távolságból végezheti el a műveleteket, és egyszerűen beállíthatja a kívánt funkciókat.
Tulajdonságok:
 

Névleges vízszintes vonóerő: 4 536 kg
Áttételi arány: 172,8:1
Vezérlési mód: 2 az 1-ben vezérlő
IP fokozat: IP67
Tápkábel hossza: 1,8 méter, 2 x 28 mm²
Termék mérete: 546,5 x 155 x 205 mm
Nettó tömeg: 24,6 kg ± 2%

 
 


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Emeléstechnika
 
Feladás dátuma: 2024.09.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Elektromos teherautó csörlő 12V 4,5t" című hirdetést látja. (fent)