Betöltés...

SZÁLLÍTÓSZALAG ROZSDAMENETES CÉL 150x20 cm

Ár: 128.400 Ft

Tartós szerkezet:A gép nagy teherbírású rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a tartósságot és stabilitást. Ez az anyag védi a szállítószalagot a korróziótól és a rozsdától.
Nagy hatékonyságú működés:A gép erős motorja megbízható teljesítményt nyújt, stabil működést biztosít, és energiát takarít meg. Ez hozzájárul a hosszabb üzemidőhöz és csökkenti az energiafogyasztást.
Minőségi szállítószíj:A szállítószalag kopásálló és antisztatikus ipari szalagot használ, amely tartós és esztétikus, megfelelve a legtöbb termék szállítási igényeinek.
Rugalmas kivitelezés:Az állítható automatikus sebességvezérlő panellel és védőkorláttal a szállítószalag sebessége és a védőkorlát magassága könnyen beállítható, biztosítva a stabil működést.
Több felhasználás:A szállítószalag széles körben alkalmazható élelmiszeriparban, italoknál, gyógyszeriparban, elektronikai alkatrészeknél, dohányiparban, vegyiparban, kozmetikumoknál, autóalkatrészek kódolására és márka nyomtatására, valamint gyártási dátum, tételszám és hamisítás elleni jelzés feltüntetésére.
Tulajdonságok:
Súly: 22 kgÖv szélessége: 200 mmÖv magassága a talajtól: 750 mmMűködési sebesség: 0-25 m/perc (állítható)Névleges feszültség: 220 VTeljesítmény: 60 WTeljes méretek: 1500 × 250 × 750 mm
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.09.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "SZÁLLÍTÓSZALAG ROZSDAMENETES CÉL 150x20 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: