Betöltés...

Vákuumcsomagoló gép kamrás vákuumtömítő 950W

Ár: 154.900 Ft

Prémium vákuumteljesítmény: Erőteljes, 950 W-os motorral és -100 KPa maximális relatív vákuummal rendelkező vákuumtömítőnk hatékony vákuumhatást biztosít. A 44 x 42 x 7,5 cm méretű kamra, a 26 cm tömítési hossz és a 260 W-os tömítőerő segít megőrizni az ételek frissességét és ízét, miközben csendesen, 70 decibel alatt működik.
Többfunkciós kialakítás: A gép nemcsak erős vákuumot biztosít, hanem több hasznos funkcióval is rendelkezik az élelmiszerek tartósításához. Az állítható hűtési idő segít gyorsan lehűteni a lezárt ételeket, így megőrizve azok frissességét. Emellett olyan funkciók is megtalálhatók benne, mint a vészleállítás, az indítás és a pácolás, hogy minden igényt kielégítsen.
Könnyen kezelhető: A gép akár 26 cm szélességű zacskókat is könnyedén lezár, így különböző méretű csomagokat is kezelni tud. Az ergonomikus nyomórúd kialakítás kényelmes használatot és megbízható tömítést biztosít, hogy minden alkalommal megőrizze az ételek frissességét és ízét.
Sokoldalú felhasználási lehetőségek: Ez a vákuumtömítő gép ideális különböző típusú anyagokhoz, beleértve folyadékokat, szilárd anyagokat, porokat és pasztákat is. Élelmiszerek, gyógyszerek, vízi termékek, nyersanyagok vagy elektronikai alkatrészek frissen tartására egyaránt alkalmas, így sokféle felhasználási lehetőséget biztosít.
Tulajdonságok:
Kamra mérete: 440 x 420 x 75 mm
Tömítési hossz (zacskó): 260 mm
Tömítési teljesítmény: 260 W
Maximális relatív vákuum: -100 KPa
Zajszint: ≤ 70 dB
Ház anyaga: Rozsdamentes acél
A termék súlya: 22 kg (48,5 font)
Termék mérete: 405 x 316 x 300 mm
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Vákuumcsomagoló gép kamrás vákuumtömítő 950W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: