Betöltés...

DETOOLZ Betonvibrátor, 850W tömörítőszár nélkül DZ-C299

Ár: 20.990 Ft

Vibrátor betonhoz, 850W, Detoolz DZ-C299 rendkívül hasznos eszköz, akár mennyezet- és padlóöntéshez, valamint alapozáshoz, alapfalak készítéséhez is szükséges. Az alkalmazási kört tekintve ideális háztartási felújításokhoz és minden típusú építkezésen. A levegő tömörítése és eltávolítása elengedhetetlen a beton szilárdságának és tartósságának eléréséhez.
Ennek leghatékonyabb módja a merülő betonvibrátorral történő vibráció. A betont egymást követő, legfeljebb 450 mm-es rétegekben kell önteni, és minden réteget teljesen vibrálni kell a következő öntés előtt. Ez azt eredményezi, hogy a légbuborékok elérik a felületet, és így nem maradnak beszorulva a még nem vibrált réteg alatt. A következő réteget vibrálni kell, mielőtt az előző réteg megszilárdul. A rezgőfejnek kb. 100 mm-re át kell hatolnia az előző rétegen, hogy tökéletes tapadást biztosítson a két réteg között.
Vibrátor betonhoz, 850W, Detoolz DZ-C299 egy megbízható és hatékony termék, amely akár 38mm átmérőjű és 3m hosszúságú merülőlándzsával is felszerelhető.

A csomag tartalma betonvibrátor, 850W, fordulatszám 4000 ford./perc, tengelyátmérő 35mm; max. lándzsa átmérő 38mm Detoolz DZ-C299:
• Felszerelés;
• Használati utasítás;
• Tengelyvédelem.

NEM IPARI FELHASZNÁLÁSRA TERVEZVE. A készüléket csak a leírt módon és csak a megadott felhasználási területeken használja. A készülék bármely más használata vagy módosítása nem rendeltetésszerű használatnak minősül, és jelentős balesetveszélyt jelent. A gyártó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért.


Márka - Detoolz
Tömörségi osztály - IP24
Szigetelési osztály - első osztály
Maximális tömlő átmérő - 38 mm
Frekvencia - 50 Hz
Bruttó súly - 19 kg
Maximális tömlőhossz - 3 m
Zajszint - 120 dB
Túlmelegedés elleni védelem - Nem
Teljesítmény - KW/W 850 W
Feszültség - 220 V
Terméktípus Beton vibrátorok
Alapjárati fordulatszám 4000 ford./perc


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.09.12
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DETOOLZ Betonvibrátor, 850W tömörítőszár nélkül DZ-C299" című hirdetést látja. (fent)