Betöltés...

Hammersmith Hydroblast magasnyomású pisztoly

Ár: 22.990 Ft

Hammersmith Hydroblast magasnyomású pisztoly

-vezeték nélküli, feltölthető-lemoshatja vele autóját, motorját vagy épp biciklijét -takaríthat vele a házban, járdán, beállón, stb-150 wattos rézmotorGyors, egyszerű és praktikus magasnyomású takarítópisztoly Szeretné gyorsabban és egyszerűbben lemosni a kocsiját, ahelyett, hogy órákig szenved a vödörrel és rongyokkal? A Hammersmith HydroBlasttal lehetséges - íme a vezeték nélküli, feltölthető és hordozható magasnyomású takarítópisztoly. Mossa le az autóját, a motorját vagy a biciklijét. Takaríthat vele a házban, a járdán, a beállón és sok más helyen. Egy készülék - számtalan lehetőség!

Növények öntözése
Ereszcsatorna tisztítása
Kerti bútorok takarítása
Falevelek eltávolítása
Biciklikerekek tisztítása
Motorkerékpár tisztítása
Autómosás
Gumiabroncsok tisztítása

5 méteres hatótávolság - nincs szükség létrára!Nincs szükség létrára ahhoz, hogy a nehezen hozzáférhető helyekre eljusson! Tisztítsa meg homlokzatot könnyedén a Hydroblasttal!Precíz tisztítás-Nincs vízcsap? Semmi gond!Tegye a csomagban található nagynyomású tömlőt egy vödör vízbe, az esővízgyűjtő tartályba vagy a medencébe, és már indulhat is a takarítás! -Csatlakoztassa a szappanhabos flakont! Helyezze fel a nagy szórású szórófejet, ezután a nagy nyomású sugárral gyengéden, de hatékonyan lemoshatja a sampon által feloldott koszt. Nem kell koszos rongyokkal és vödörrel bajlódnia, a HydroBlast segít, hogy gyorsabban elvégezze a munkát. -Teljes mozgásszabadság - teljes tisztaságNincs szükség áramcsatlakozásra, mint a hagyományos magasnyomású tisztítóknál. Egyszerűen töltse fel az akkumulátort és már dolgozhat is!Erőteljes és hosszantartó!  A nagy teljesítményű, újratölthető 21 V-os lítium-ion akkumulátor akár 60 percig is kitart! Még több energia? Az akkumulátor tartozékként 1300 mAh-s és 2600 mAh-s változatban is kapható.2 fúvóka a kétszeres tisztítóerőért!-Precíziós szórófejA precíziós szórófejjel felveheti a harcot a makacs foltokkal, a penésszel, a mohával a kövön, a házon, a kerítésen és a falon. -Széles fúvókaAz akkumulátoros magasnyomású tisztító széles fúvókája nagy területek tisztítására alkalmas, a kert öntözésére, autómosásra és még sok másra.Mit tartalmaz a csomag? 

1 x Hammersmith HydroBlast magasnyomású akkumulátoros tisztítópisztoly
1 x Tömlőadapter
1 x Szappanhabos flakon
1 x Rozsdamentes acél nanoszűrő
1 x Töltő
1 x Li-ion akkumulátor
1 x Precíziós szórófej
1 x Széles fúvóka
1 x Hosszú nagynyomású fúvóka
1 x 5 méteres nagynyomású tömlő
1 x Tároló táska

TermékleírásSzeretné gyorsabban és egyszerűbben lemosni a kocsiját, ahelyett, hogy órákig szenved a vödörrel és rongyokkal? A Hammersmith HydroBlasttal lehetséges ? íme a vezeték nélküli, feltölthető és hordozható magasnyomású takarítópisztoly.Mossa le az autóját, a motorját vagy a biciklijét. Takaríthat vele a házban, a járdán, a beállón és sok más helyen. A HydroBlast 150 wattos rézmotorral rendelkezik, amely akár 50 bar nyomású vízsugarat tud létrehozni. A lítium-ionos akku több használatig is kitart. A mikroszűrős nanofilter megszűri és megtisztítja a vizet. A Hammersmith Hydroblast hordozható, ezért praktikus és sokoldalú. Számos módon használhatja. A HydroBlast bármely csatlakozóból felgyorsítja a vizet, de ha nincs vízcsatlakozója, csak vegyen egy vödör vizet, és már használhatja is. A Hydroblast akár tízszeresére erősíti a víznyomást.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hammersmith Hydroblast magasnyomású pisztoly" című hirdetést látja. (fent)