Betöltés...

Fúrógép marógép 550 W, 2800 fordulat/perc, acél, 13mm, mozgatható munkapad

Ár: 186.000 Ft

Erős teljesítmény - Ez a marógép 550W-os rézmotorral rendelkezik, amely akár 2800 ford./perc sebességgel működik. Ennek köszönhetően gyorsan és stabilan vágja az anyagokat.
Kényelmes munkavégzés - A sebességváltó és a hosszú fogantyú kialakítása csökkenti az erőfeszítést, és lehetővé teszi, hogy könnyen és hatékonyan dolgozzon, anélkül hogy hosszú ideig fáradtnak érezné magát.
Biztonságos és pontos - A gép biztonsági kapcsolóval van felszerelve, amely gyors és biztonságos indítást biztosít. A mélységi biztonsági kar pontosan beállíthatja a bevágás mélységét, így garantálva a precíz munkát.
Extra kiegészítők - A termék tartozékai között szerepel egy 13 mm-es fúrótokmány, egy 3/8-as csapvágó, egy 19 mm-es vésőtartó és négy imbuszkulcs, amelyek széleskörű felhasználási lehetőséget biztosítanak.
Széles felhasználási lehetőségek - Ez a többfunkciós marógép nemcsak fából készült hornyok, például körök, négyzetek és speciális négyzetek vágására alkalmas, hanem körkörös hornyok készítésére, belső csiszolásra és fémfúrásra is.
Véső kapacitás: 6-12mm
Tokmány kapacitása: 13 mm
Persely mérete: 19,05 mm
Csomag tartalma
1 x fúrógép
1 db bemetsző fúrótokmány
1 x csapvágó
1 x vésőtartó





Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.09.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Fúrógép marógép 550 W, 2800 fordulat/perc, acél, 13mm, mozgatható munkapad" című hirdetést látja. (fent)