Betöltés...

Gardlov kézi gyümölcsszedő

Ár: 2.490 Ft


KÉZI GYÜMÖLCSSZEDŐ  - Tökéletesen használható gyümölcsszedésre kijelölt helyeken, például gyümölcsösökben és ültetvényekben. A szedő ideális kis gyümölcsök, például áfonya, szeder és ribizli begyűjtésére.



KIVÁLÓ MINŐSÉG - A szedő tartós ABS anyagból  készült , amely biztosíthatja a tartósságát és a sérülésekkel szembeni ellenálló képességét. Speciálisan kialakított, hajlításnak és törésnek ellenálló fémrács végei lekerekítettek, ami megvédheti a növényeket a sérülésektől a gyümölcsszedés során . A lekerekített végeknek köszönhetően a rács finoman siklik a növényeken, és anélkül gyűjti össze a gyümölcsöt, hogy kárt okozna .   



KÉNYELEM – a szedő ergonomikus kialakítású fogantyúja kényelmes használatot biztosíthat, és csökkentheti a kéz fáradását a hosszú távú gyümölcsszedés során . A szedő speciális kialakítása megakadályozza az összegyűjtött gyümölcs kihullását, ami hatékony és gyors begyűjtést tesz lehetővé anélkül, hogy folyamatosan meg kellene szakítani a munkát. A gyümölcs kiöntéséhez fordítsa fejjel lefelé a szerszámot, és öntse ki. 



FUNKCIONALITÁS -  átgondolt kialakításának és kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően  a szedő gyors és hatékony gyümölcsszedést tehet lehetővé , ami időt és erőfeszítést takaríthat meg.
TULAJDONSÁGOK:



szín: szürke
anyaga: vas, ABS
típus: kézi
gyümölcshöz: áfonya, , ribizli , eper, szeder
fogantyú: igen
méretei: 22 x 12 x 14 cm
súlya: 0,36 kg
súlya csomagban: 0,47 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Gardlov kézi gyümölcsszedő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: