Betöltés...

THO akkumulátoros mszett sarokcsiszoló ütve csavarozó,akkus fúró

Ár: 35.990 Ft

THO akkumulátoros szerszámszett (sarokcsiszoló,ütve csavarozó,akkus fúró) 88V M-9029
A THO akkumulátoros szerszámszett (sarokcsiszoló, ütvecsavarozó, akkus fúró) 88V M-9029 kiváló választás mind az otthoni, mind a szakmai felhasználásra. Ezt a szettet úgy tervezték, hogy megkönnyítse és hatékonyabbá tegye a munkát a különböző feladatokhoz.
A THO sarokcsiszoló egy kompakt és hatékony eszköz, amely ideális olyan feladatokhoz, ahol a hagyományos hálózatról működő szerszámok nehezen használhatók. Kiváló manőverezhetőséget biztosít a rugalmas ház és könnyű kialakításának köszönhetően. Emellett számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a felhasználónak.
A THO ütvecsavarozó kényelmes puha markolattal és LED-es segédfénnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi a könnyű munkavégzést még rossz fényviszonyok között is. Rugalmas fordulatszám-szabályozással és jelentős maximális nyomatékkal rendelkezik, így hatékonyan végezheted a munkát.
A THO akkus fúró-csavarozóval minden olyan feladatot könnyedén megoldhatsz, ami otthoni vagy szakmai munkához szükséges. A rugalmas szár lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyeken való dolgozást, és a különböző funkciók, mint például a nyomatékszabályozó és az irányváltó, lehetővé teszik a sokoldalú felhasználást.
Összességében a THO M-9029 Szerszámszett teljesítményt és rugalmasságot kínál mind az otthoni, mind a szakmai felhasználók számára. Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen hordozható és tárolható. Ez a szett ideális választás mindenféle munkához és barkácsoláshoz, és hosszú élettartammal és megbízhatósággal rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.09.05
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "THO akkumulátoros mszett sarokcsiszoló ütve csavarozó,akkus fúró" című hirdetést látja. (fent)