Betöltés...

Kábelvédő rámpa autó felhajtórámpa szegélykő rámpa 15,2 cm 15t teherbírás

Ár: 49.900 Ft

15 tonna teherbírás: A  gumirámpa sima és stabil átmenetet biztosít, akár 15 tonnát is elbír. Az alján rácsos kialakítás segít elnyelni az ütéseket és fokozza a stabilitást, így használható autók, kocsik, babakocsik és kerekesszékek felhajtásához.
Kiváló minőségű anyag: A rámpa természetes gumiból készült, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek, kopásálló és nem könnyen deformálódik. Enyhe gumiszaga van, de nincs kellemetlen szaga, így használata biztonságos.
Csúszásmentes és vízlepergető: A felület texturált kialakítása növeli a tapadást, így esős vagy havas időben sem csúszik. Az alján lévő vízelvezető horony megakadályozza a víz pangását és a kellemetlen szagok kialakulását.
Jól látható: A rámpa felületén fényvisszaverő csíkok találhatók, amelyek sötétben is könnyen észrevehetők, így az éjszakai közlekedés biztonságosabb.
Stabil rögzítés: A felhajtórámpa csavarokkal rögzíthető, így biztosítja a tartós elhelyezést garázsokban, ajtók előtt, utak szélén vagy szupermarketekben.
 
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.09.03
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kábelvédő rámpa autó felhajtórámpa szegélykő rámpa 15,2 cm 15t teherbírás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: