Betöltés...

Bigstren lánc javító fogó

Ár: 1.590 Ft


SZILÁRD SZÉNACÉL SZERKEZET  - A láncfogók kiváló minőségű szénacélból készülnek , ami kivételes tartósságot és kopásállóságot biztosíthat . A nagy szilárdságáról ismert szénacél tökéletessé teszi ezt a szerszámot olyan nehéz körülmények között végzett munkákhoz, mint például nagyon piszkos vagy rozsdás láncszemek . A szilárd kidolgozásnak köszönhetően ezek a fogók megbízható szerszámok , amelyek mind professzionális műhelyekben, mind otthoni felhasználásban jól működnek.    



CSÚSZÁSMENTES FOGANTYÚ - a használat kényelme kulcsfontosságú, ezért ezek a fogók ergonomikus fogantyúval vannak felszerelve , amely tökéletesen illeszkedik a kezébe , lehetővé téve, hogy hosszú ideig dolgozzon fáradtság nélkül. A szilikon bevonattal borított fogantyú biztonságos fogást biztosíthat.  Ezenkívül növelheti a használat biztonságát azáltal, hogy minimálisra csökkentheti annak kockázatát, hogy a szerszám kicsússzon a kezéből.       



EGYSZERŰ MŰKÖDÉS -  A fogót a maximális funkcionalitás és a könnyű használat érdekében tervezték . Ezzel az eszközzel gyorsan és hatékonyan csatlakoztathatja vagy leválaszthatja a lánckapcsokat , ami rendkívül hasznos különféle típusú láncok szervizelésekor, köszönhetően a kompakt méretnek. A fogó könnyen tárolható és hordozható, így praktikus megoldást jelenthet a műhelyben és a terepen egyaránt.   



BIZTONSÁG - a fogók speciális zárral vannak felszerelve a szilikon fogantyún , amely megakadályozza, hogy a szerszám kinyíljon , ami a rugó megnyúlásához vezethet. Az erős rugó és az elemek szegecsekkel történő összekapcsolása biztosíthatja a hosszú távú és hibamentes működést , miközben biztosíthatja, hogy a szerszám hosszú ideig teljesen működőképes maradjon. A zár emellett védi a fogót a tárolás során, növelve azok élettartamát.  
TULAJDONSÁGOK:



anyaga: szénacél, szilikon
nyitás elleni védelem: igen
méretei: 17 x 6 x 1,5 cm
súlya: 0,13 kg
súlya csomagban: 0,15 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bigstren lánc javító fogó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: