Betöltés...

Akkumulátoros induktív töltős forrasztópáka 8W 5V DC

Ár: 15.990 Ft

Akkumulátoros induktív töltős forrasztópáka 8W 5V DC
Ez a többfunkciós állvánnyal ellátott akkus forrasztópáka ideális eszköz minden otthoni barkácsoló számára. A modern dizájn és a vezeték nélküli működés nagyobb mozgásszabadságot és pontosságot biztosít a forrasztási munkák során. Az állvány nemcsak forrasztópáka tartóként, hanem induktív töltőállomásként is szolgál, ami még kényelmesebbé teszi a használatát.
Főbb JellemzőkTöbbfunkciós állvány: Az állvány kettős funkcióval rendelkezik: forrasztópáka tartóként és induktív töltőállomásként is használható. Ez biztosítja, hogy a forrasztópáka mindig készen álljon a használatra, miközben a munkaterület is rendezett marad.Vezeték nélküli szabadság: A kábelek hiánya lehetővé teszi a szabad mozgást és javítja a forrasztás pontosságát, ami különösen fontos apró elektronikai alkatrészek forrasztásakor.Gyors felfűtés: A forrasztóhegy mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, így a munka azonnal elkezdhető, kikapcsolás után pedig kevesebb mint 30 másodperc alatt lehűl, így gyorsan folytatható a munka.Gazdag készlet: A készlet tartalmaz egy hegytisztítót, amely segít megőrizni a forrasztópáka hegyének tisztaságát, valamint egy tápkábelt, amely a töltéshez szükséges.Tökéletes a Barkácsolás SzerelmeseinekEz a forrasztópáka ideális választás mind kezdők, mind haladók számára, akik szeretnének elektronikai alkatrészeket forrasztani. Az egyszerű használatnak köszönhetően gyorsan és hatékonyan lehet gyakorolni és elvégezni a forrasztási munkákat.
Műszaki Adatok

Tápellátás: 5V DC
Teljesítmény: 8W
Működési hőmérséklet: 360-450 °C
Akkumulátor: 18950 típusú akkumulátor (tartalmazza)

Ez az akkus forrasztópáka készlet ideális választás bárkinek, aki szeretné a forrasztási munkákat egyszerűen, tisztán és hatékonyan végezni, miközben kihasználja a vezeték nélküli szabadság előnyeit.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Hegesztőgépek
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Akkumulátoros induktív töltős forrasztópáka 8W 5V DC" című hirdetést látja. (fent)