Betöltés...

Bútorszállító heveder - 2 db/készlet

Ár: 2.990 Ft

Bútorszállító heveder - 2 db/készlet
A bútorszállító hevederek nélkülözhetetlen eszközök mindenkinek, aki nehéz bútorok vagy egyéb tárgyak szállítását tervezi. Ezek a hevederek kényelmet, biztonságot és hatékonyságot kínálnak még a legnehezebb rakományok szállításánál is.
Főbb Jellemzők

Hossz: 2,5 méter
Szélesség: 4,5 cm
Teherbírás: Akár 400 kg
Anyag: Tartós polipropilén szál
Szín: Narancssárga a jó láthatóság érdekében

ElőnyökKényelmes és Biztonságos: Könnyíti a nehéz tárgyak szállítását, minimalizálva a sérülésveszélyt és az erőfeszítést.Tartósság: Szilárd felépítésének és a polipropilén szál anyagának köszönhetően ellenáll a sérüléseknek, hosszú élettartamot biztosítva.Rugalmas Hosszállítás: A hevederek hosszának beállítása lehetővé teszi a különböző méretű és formájú bútorokhoz való alkalmazkodást.Nagy Teherbírás: 400 kg-os terhelhetőségével a legnehezebb tárgyakat is könnyedén szállítja, biztosítva a rakomány teljes ellenőrzését.Láthatóság: Narancssárga színe miatt jól látható, megkönnyítve az elhelyezést és a használatot.Használati TerületekOtthoni használat: Bútorok, háztartási eszközök és egyéb nehéz tárgyak szállítása.Irodai költöztetés: Nagyobb irodai berendezések, szekrények és asztalok áthelyezése.Kültéri munkák: Nehéz kertészeti eszközök, kerti bútorok és egyéb tárgyak szállítása.
A bútorszállító hevederek kiváló választást jelentenek mindenkinek, aki gyakran végez nehéz tárgyak szállításával járó munkát. Ezek az övek biztosítják a stabilitást és a tartósságot, miközben megkönnyítik a szállítást és növelik a biztonságot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.08.22
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bútorszállító heveder - 2 db/készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: