Betöltés...

Kimiyo benzinmotoros fűkasza 62 cm3 hengertérfogattal (BBD)

Ár: 34.990 Ft

Kimiyo benzinmotoros fűkasza 62 cm3 hengertérfogattal (BBD) A Kimiyo benzines fűkasza 62 cm3 hengertérfogattal és erős motorral rendelkezik, amely ideális választás nagyobb területek rendben tartásához. A könnyű kezelhetőség és a biztonsági funkciók, mint az automatikus fékrendszer, teszik ezt a fűkaszát ideális választássá mind otthoni, mind professzionális felhasználásra.
A készlet tartalmazza a szükséges vágófejeket is, hogy kielégítse minden igényt, legyen szó fűnyírási, bozótvágási vagy egyéb munkafolyamatokról. A Kimiyo benzines fűkasza segít hatékonyan gondozni kertjét vagy területét, és a robusztus kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot és megbízhatóságot.
Ha olyan eszközt keresel, amely erőteljes teljesítményt és könnyű kezelhetőséget kínál nagyobb területek karbantartásához, akkor a Kimiyo benzines fűkasza ideális választás lehet számodra!Főbb Jellemzők:
Erőteljes Motor: A 62 cm3 hengertérfogatú benzines motor nagy teljesítményt nyújt, ideális fűnyíráshoz és bozótvágáshoz.Könnyű Kezelhetőség: A fűkasza könnyű alumíniumból készült, ami lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó munkát is kényelmesen.Biztonsági Funkciók: Automatikus fékfunkcióval rendelkezik, amely azonnal leállítja a vágófejet, ha elengeded a gázkart, így növelve a biztonságot.Üzemanyagtartály: 1,2 literes üzemanyagtartálya hosszabb munkavégzést tesz lehetővé anélkül, hogy gyakran kellene feltölteni.
Termékinformáció:
Hengertérfogat: 62 cm3Benzines motor működtetésForgási sebesség: 7500 fordulat/percMaximális damil vágási átmérő: 415 mmAlumíniumból készült nyél1,2 literes üzemanyagtartály kapacitása
A készlet tartalma:
1 darab benzines motoros fűkasza és bozótvágó1 darab damilfej1 darab bozótvágó fej
A fűkasza biztonságos használatát az automatikus fékfunkció segíti, amely azonnal leállítja a vágófejet, ha elengeded a gázkart. Emellett védőpajzs is található a készüléken, amely megvédi a felröppenő kavicsoktól és törmelékektől.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűkasza
 
Feladás dátuma: 2024.08.17
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kimiyo benzinmotoros fűkasza 62 cm3 hengertérfogattal (BBD)" című hirdetést látja. (fent)