Betöltés...

Akkumulátoros metszőolló

Ár: 25.790 Ft

Akkumulátoros metszőolló
Az akkumulátoros metszőolló használatával könnyűvé és gyorssá válik a növényápolási munkák elvégzése, legyen szó fák, bokrok vagy akár szőlő metszéséről.
Metszőollót még gyümölcsösök és kisebb kertek is igényelnek, és bizony néha megterhelő a használata. Az elektromos variánst erre a problémára találták ki. Ennek az a lényege, hogy a ravasz meghúzásával a felhasználó nem ad át erőt a vágóélnek, hanem azt egy elektromotor végzi el. Így a vastagabb ágakat is ugyanazzal az erőbefektetéssel tudjuk elvágni, ami valójában nem sok, mert a ravasznak csak minimális az ellenállása. Órákat, sőt, napokat lehet dolgozni vele kényelmesen.
A gépet az összes kiegészítővel együtt a hozzá kapott műanyag hordtáskában lehet tárolni.Jellemzők: Ergonomikus és kényelmes fogantyú. Alacsony zajszint, jó fáradtságállóság. Vezeték nélküli újratölthető metszőolló az gyümölcsök és szőlőültetvények ágainak vágásához. Egy 6000 mAh nagy teljesítményű újratölthető lítium akkumulátor vezeték nélküli használatra. Rugalmas használat, könnyen forgatható, biztonságos és megbízható, könnyen karbantartható
Csomag tartalma: 1 X metszőolló 1 X akkumulátor 1 X töltő 1 X műanyag doboz 1 X szerelő szerszámok
Tulajdonságok:

Anyagok: PVC, fém
Akkumulátor: 21 V, 6000 mAh
Töltési feszültség: 110-220 V
Töltési idő: 1-2 óra
Munkaidő: 2 óra
Max. Vágás: 40 mm
Csomagsúly: 2.2 Kg
Szín: fekete







Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.08.16
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Akkumulátoros metszőolló" című hirdetést látja. (fent)