Betöltés...

Kábelvédő rámpa autó felhajtórámpa 15 tonna

Ár: 64.200 Ft

Kábelvédő rámpa autó felhajtórámpa, 15 tonna teherbírással: Ez a járdaszegély rámpa 122 cm hosszú, 40,5 cm széles és 6,5 cm magas, kifejezetten úgy tervezték, hogy a járművek könnyedén és sérülésmentesen áthaladhassanak a járdaszegélyeken. A rámpa csatornával rendelkezik, amely 5,5 cm széles és 3,5 cm magas, így ideális a kábelek védelmére és a vízelvezetés biztosítására.
A rámpa újrahasznosított, kopás- és időjárásálló gumiból készült, így akár 15 tonna terhelést is elbír. Alkalmas SUV-k, kisteherautók, kerekesszékek, motorkerékpárok, kerékpárok, robogók és kézi teherautók számára, hogy biztonságosan áthaladhassanak egyenetlen talajon vagy járdaszegélyen.
A biztonság érdekében a rámpa csúszásmentes textúracsíkokkal van ellátva, hogy a járművek stabilan haladhassanak rajta. Az alsó lengéscsillapító szabályozza a forgalom sebességét, miközben védi az autót és az utat. A fekete-sárga színű, fényvisszaverő bevonat biztosítja a jó láthatóságot éjszaka és gyenge fényviszonyok között is.
A telepítéshez szükséges összes tartozék, mint például az előre fúrt furatok és rögzítőcsavarok, a csomagban található. A rámpa gyorsan összeszerelhető, és tartósan rögzíthető aszfalt- és betonutakra is. Ideális beltéri és kültéri használatra, például játszótereken, sporteseményeken, garázsokban, felhajtókon és rakodódokkoknál.
Termék jellemzői:
Anyaga: Gumi
Terhelhetőség: 15 tonna
A termék mérete: 122 cm hosszú x 40,5 cm széles x 6,5 cm magas
A termék súlya: 22,2 kg
Mennyiség: 1 csomag

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.08.13
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kábelvédő rámpa autó felhajtórámpa 15 tonna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: