Betöltés...

Flinke Akkumulátoros láncfűrész, 48 V, 2 db akkumulátorral

Ár: 29.750 Ft

Flinke Akkumulátoros láncfűrész, 48 V, 2 db akkumulátorral
Fával dolgozni nem egyszerű feladat, hiszen egyrészt fizikailag is igénybe vesz, másrészt pedig számos veszélyt is hordoz.
A praktikus céleszköz egyszerre csendes, hatékony és biztonságos, ami sajnos nem mondható el a legtöbb favágásra használt eszközről, beleértve a hagyományos fejszét és a benzines láncfűrészt is. Az utóbbi ráadásul még a környezetet is szennyezi.
A Flinke elektromos láncfűrész minden szempontból megfelel a modern, csökkentett zajterheléssel bíró, biztonságos és környezetkímélő favágás kritériumainak.
Tulajdonságok:
Lítium-ion akkumulátorSúlya: 3.1 kgGyors és egyszerű láncfelszerelésVágási szélesség: 25 cm-igLánc sebesség: 3,5 m/sOlajtartály kapacitás: 53 mlAkkumulátor feszültség: 48 VAkkumulátor kapacitás: 2.0 AhCserélhető akkumulátorTöltési idő: 5 óraVágás egy töltéssel: 220 x 3,5 cm
 A csomag tartalma:-1 db Akkumulátoros láncfűrész-2 db Akkumulátor-1 db Lánc-1 db Akkumulátor töltő- Csavarhúzó az összeszereléshez
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.08.13
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Flinke Akkumulátoros láncfűrész, 48 V, 2 db akkumulátorral" című hirdetést látja. (fent)