Betöltés...

Kötélcsörlő emelő 1600 kg/25 m/

Ár: 116.000 Ft



Az emelő alumíniumötvözetből készült házzal, acéllemezzel és tengellyel rendelkezik. A 25 méteres acélkötél nagy szakítóerővel és kopásállósággal bír. Maximális teherbírása akár 1600 kg.


Nagy Szilárdság és Stabilitás: A 25 méteres acélkötél ötvözött acélkampóval van felszerelve, amely hőkezelés után rendkívül szívós. A kampó deformálódik, de nem törik, ha a terhelés túl nagy.


Könnyű Használat: Az emelő előremenő és hátrafelé irányítható fogantyúkkal, valamint egy levehető és kihúzható kezelőkarral rendelkezik. A kezelőkar hossza 58 és 99 cm között állítható, ami kényelmesebbé teszi a munkát.


Biztonsági Védelem: A túlterhelés elleni védelem biztosítja a személyi biztonságot működés közben. Az eszköz különféle rögzítési lehetőségeket kínál, és a széfzár további megbízhatóságot biztosít a használat során.


Széles Alkalmazási Terület: Ideális emeléshez, vontatáshoz és feszítéshez. Használható terepmunkáknál, fej feletti munkáknál, kommunikációs szereléseknél, csőfektetésnél, villamosenergia-szerelésnél és vasúti vontatásnál, különösen olyan helyeken, ahol nincs áramellátás.


Műszaki Adatok:

Névleges Kapacitás: 1600 kg
Drótkötél Hossza: 25 m
Kezelőkar Hossza: 58-99 cm
Névleges Előretolt Kézi Teljesítmény: 438 N
Névleges Előremenet (előre és hátra): ≥55 mm
Kötél Átmérő: 11 mm
Drótkötél terhelhetősége: 5
Biztonsági terhelhetőség: 4
Maximális Utazási Terhelés: 2400 kg
Nettó Súly: 12 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Emeléstechnika
 
Feladás dátuma: 2024.08.12
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kötélcsörlő emelő 1600 kg/25 m/" című hirdetést látja. (fent)