Betöltés...

Raklapvilla targoncához traktorhoz 907 kg teherbírású, 109 cm teljes hosszúságú 2000 kg teherbírású

Ár: 72.000 Ft

2000 kg teherbírás: A tartós, négyzet alakú acélcsőből készült raklapvilla könnyedén bírja a mindennapi terheléseket, anélkül hogy meghajlana vagy eltörne.
Erősített csavarok és rögzítők: A raklapvillán található bilincs megerősített csavarokkal és hornyolt csavarfejekkel van rögzítve, így tartós és megbízható.
Állítható stabilizátorrúd: A stabilizátorrúd 33 és 61 cm között állítható, biztosítva a stabilitást még nagy terhelések mellett is. Ez megakadályozza, hogy a villák szétváljanak, így biztonságosabbá teszi a mezőgazdasági és kertészeti munkákat.
Könnyű felszerelés és sokoldalúság: A traktorvillát könnyedén felszerelheti a vödör vágóélén, és biztonságosan rögzítheti. Alkalmas rönkök, faanyagok, tűzifa, kerítésoszlopok, szénabálák, törmelékek és bokrok szállítására és eltakarítására.
Termék méretei: A raklapvilla teljes hossza 109 cm, a villapenge hossza 76 cm. A penge magassága 5 cm, szélessége 7 cm. A vödör pereme és a penge közötti rés 7,5 cm. Az állítható stabilizátorrúd tartománya 49 és 91 cm között változtatható. A csomag tartalmaz 1 db villát, 1 db stabilizátorrudat és 1 db használati útmutatót.





 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Raklapvilla targoncához traktorhoz 907 kg teherbírású, 109 cm teljes hosszúságú 2000 kg teherbírású" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: