Betöltés...

Raklapvilla targoncához fogszélesség: 152 cm teljes hossz 243 cm

Ár: 152.000 Ft



Hosszabbítók mérete: Ezek a 244 cm hosszú villa-hosszabbítók 13,5 cm belső szélességgel rendelkeznek, és ideálisan illeszkednek 12,7 cm széles raklapvillákhoz. Meghosszabbítják az eredeti villák hosszát, így több rakományt tudsz egyszerre emelni. Nagy teherbírásukkal nehéz emelési feladatokhoz is alkalmasak, például raktárakban és építkezéseken.


Tartós anyag: A hosszabbítók ötvözött acélból készülnek, ami nagyon erős és tartós. A sárga porbevonat védi őket a rozsdától és a korróziótól, így hosszú időn keresztül használhatók.


Könnyű telepítés: A hosszabbítók egyszerűen felszerelhetők szerszámok nélkül. Csak csúsztasd őket a meglévő villákra, és az acél rögzítőpánt biztosítja, hogy stabilan a helyükön maradjanak.


Masszív kialakítás: A hosszabbítók varratmentes hegesztéssel készültek, így nagyon erősek és nem hajlanak el könnyen. Az ívelt első rész segít a rakományok biztonságos mozgatásában anélkül, hogy megsértené azokat.


Széles felhasználás: Ezek a hosszabbítók jól használhatók építkezéseken és mezőgazdasági munkák során, valamint nagy és nehéz rakományok mozgatására. Traktorokhoz vagy targoncákhoz csatlakoztatva hatékonyabbá teszik a munkát.


Tulajdonságok:

Illeszkedés: 13 cm széles villákhoz
Anyag: Ötvözött acél
Teljes hossz: 243 cm
Használható hossz: 235 cm
Belső szélesség: 13,5 cm
Külső szélesség: 14,7 cm
Vastagság: 6 mm
Súly: 49,75 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Raklapvilla targoncához fogszélesség: 152 cm teljes hossz 243 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: