Betöltés...

Raklapvilla targoncához fogszélesség: 151 cm teljes hossz: 243 cm

Ár: 146.000 Ft



Ezek a 243 cm hosszú villa-hosszabbítók 13,5 cm belső szélességű raklapvillákhoz illeszkednek. Meghosszabbítják az eredeti villák méretét, így több rakományt tudsz egyszerre emelni. Erős felépítésük lehetővé teszi a nehéz terhek mozgatását raktárakban és építkezéseken.


Tartós anyag: A hosszabbítók erős acélból készülnek, sárga porbevonattal. Ez védi őket a rozsdától és a korróziótól, így hosszú ideig tartósak maradnak.


Könnyű felszerelés: A villa-hosszabbítók egyszerűen, szerszámok nélkül telepíthetők. Csak rá kell csúsztatni őket a meglévő villákra, és az acél rögzítőpánt biztosítja, hogy stabilan a helyükön maradjanak.


Masszív kialakítás: A hosszabbítók erős hegesztéssel készülnek, így nem hajlanak el könnyen. Az ívelt első rész segít a rakományok biztonságos mozgatásában anélkül, hogy megsértené azokat.


Széles körű felhasználás: Ezek a villa-hosszabbítók ideálisak építkezési és mezőgazdasági feladatokhoz, valamint nagy és nehéz rakományok szállításához. Ha traktorokhoz vagy targoncákhoz csatlakoztatod őket, hatékonyabbá válik a munkavégzés.


Leírás

Illeszkedés: 13 cm széles villákhoz
Anyag: Ötvözött acél
Teljes hossz: 243 cm
Használható hossz: 235 cm
Belső szélesség: 13,5 cm
Külső szélesség: 14,7 cm
Vastagság: 6 mm
Súly: 49,75 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Raklapvilla targoncához fogszélesség: 151 cm teljes hossz: 243 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: