Betöltés...

Multifunkcionális rendezvénysátor partysátor garázs 3x6m tartozék 4db homokzsákkal 4db oldalfallal felhajtható ablakokkal sötétszürke

Ár: 214.000 Ft

Extra nagy rendezvénysátor: Ez a 3 x 6 méteres méretű, tágas sátor bőséges helyet biztosít rendezvényeihez, például bulikhoz, esküvőkhöz, kereskedelmi kiállításokhoz, vagy bármilyen szabadtéri eseményhez. Különleges oldalfalai és ajtajai révén ideális kültéri eseményekhez, és szükség esetén akár garázsként is használható. 
Ponyva:  A sátor ponyvája 180 g-os, háromrétegű PE szövetből készült, amely ellenáll az esőnek, a napsütésnek, a fakulásnak és a szakadásnak.
Nagy teherbírású fémváz: A sátor vázát 8 db masszív, horganyzott acélcső alkotja, duplafalú szerkezettel és 0,8 mm falvastagsággal. A felületi porbevonat védi a rozsdásodástól és a korróziótól. A 8 merevítő biztosítja a sátor stabilitását, így az szeles és esős időben is megőrzi helyét.
Erős szélállóság: A sátor stabilitását szilárd alapok, 4db homokzsák, 4 db nylon kötél, 24db  köszörült földszög kombinációja biztosítja. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a sátor biztonságosan álljon, és védelmet nyújtson a szél és egyéb külső hatások ellen.
Gyors és egyszerű összeszerelés: Az összeszereléshez nincs szükség extra szerszámokra. Minden alkatrész számozva van így könnyen összeszerelhető a termék.
Termék mérete: 3 x 6 x 2,8 méter
Szín: szürke
Ponyva anyaga: 180 g/m² kétoldalas PE bevonat
Keret anyaga: Horganyzott acélcső
Oszlopátmérő: 38 mm
Acélcső falvastagság: 1,3 mm
Oszlopok száma: 8
Súly: 55 kg

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.08.07
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Multifunkcionális rendezvénysátor partysátor garázs 3x6m tartozék 4db homokzsákkal 4db oldalfallal felhajtható ablakokkal sötétszürke" című hirdetést látja. (fent)