Betöltés...

Premium rendezvénysátor partysátor 3x6m tartozék 4db homokzsákkal fehér

Ár: 189.000 Ft

Extra nagy rendezvénysátor: Ez a 3 x 6 méteres méretű, tágas sátor bőséges helyet biztosít rendezvényeihez, például bulikhoz, esküvőkhöz, kereskedelmi kiállításokhoz, vagy bármilyen szabadtéri eseményhez.
Ponyva:  A sátor ponyvája 180 g-os, háromrétegű PE szövetből készült, amely ellenáll az esőnek, a napsütésnek, a fakulásnak és a szakadásnak.
Nagy teherbírású fémváz: A sátor vázát 8 db masszív, horganyzott acélcső alkotja, duplafalú szerkezettel és 0,8 mm falvastagsággal. A felületi porbevonat védi a rozsdásodástól és a korróziótól. A 8 merevítő biztosítja a sátor stabilitását, így az szeles és esős időben is megőrzi helyét.
Erős szélállóság: A sátor stabilitását szilárd alapok, 4db homokzsák, 4 db nylon kötél, 24db  köszörült földszög kombinációja biztosítja. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a sátor biztonságosan álljon, és védelmet nyújtson a szél és egyéb külső hatások ellen.
Gyors és egyszerű összeszerelés: Az összeszereléshez nincs szükség extra szerszámokra. Minden alkatrész számozva van így könnyen összeszerelhető a termék.
Termék mérete: 3 x 6 x 2,8 méter
Szín: Fehér
Oldalfalak nélkül kerül kiszállításra!
Ponyva anyaga: 180 g/m² kétoldalas PE bevonat
Keret anyaga: Horganyzott acélcső
Oszlopátmérő: 38 mm (1,49 hüvelyk)
Oszlopok száma: 8
Súly: 48 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.08.07
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Premium rendezvénysátor partysátor 3x6m tartozék 4db homokzsákkal fehér" című hirdetést látja. (fent)