Betöltés...

Vonroc gipszkarton csiszológép 750W 180mm DS501AC

Ár: 32.990 Ft

Vonroc gipszkarton csiszológép 750W 180mm DS501AC            CSISZOLNI KELL A MENNYEZETET VAGY A FALAT? EZZEL A CSISZOLÓVAL ELVÉGZI A MUNKÁT.
A gipszkarton csiszoló forgó csiszolási mozgást végez. Ennek megvan az az előnye, hogy nagyobb területeket gyorsabban és hatékonyabban csiszolhat. A 180 mm-es tárcsaátmérőjű VONROC csiszoló ideális eszköz a falak és mennyezetek csiszolásához. A levehető kupaknak köszönhetően a szélekhez közel csiszolhatsz.A PORKAR CSISZOLÁSA A TELJES ELSZÍVÓ KÉSZLETTEL
A VONROC DS501AC komplett porelszívó készletet tartalmaz. Tömlőből és porgyűjtő zsákból áll, hordszíjjal az extra munkakényelem érdekében. A beépített porelszívó rendszer szívóereje saját kezűleg beállítható.
A lágyindító elektronikának köszönhetően a gép zökkenőmentesen indul. Ez megakadályozza, hogy a gép irányíthatatlanul átrepüljön a munkadarab felett. A gipszkarton csiszoló másik fontos előnye az állandó sebességet biztosító elektronika. Így még nehéz munkavégzés közben is állandó marad a fordulatszám, ami egyenletes csiszolt felületet eredményez. Ezenkívül változtatható elektronikus fordulatszám-szabályzóval is rendelkezik, így használat közben is szabályozhatja a sebességet.
KÉNYELMES MUNKAVÉGZÉS
Ez a csiszológép ergonomikus kialakítású oldalfogantyúval rendelkezik a maximális irányítás és munkakényelem érdekében. A csiszológép extra hosszú, 4 méteres kábellel is fel van szerelve. A csiszolópapír cseréje egyszerű a tépőzáras rendszernek köszönhetően.MIT TARTALMAZ A KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS?
A DS501AC környezetbarát barna kartondobozba van csomagolva, színes nyomtatás nélkül. A csomag tartalmaz egy hasznos újrafelhasználható szerszámtáskát a szerszámok tárolására és egy VONROC tagkártyát is.
Tartalmazza:
1 x DS501AC gipszkarton csiszoló1x Tömlő porelszíváshoz1x Porgyűjtő zsák1x Oldalfogantyú1x Imbuszkulcs a csiszolópapír cseréjéhez8x csiszolópapír átm.: 180 mm: 2x60 szemcseméretű, 2x120 szemcseméretű, 2x240 szemcseméretű, 2x 400 szemcseméretű csiszolópapír

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csiszológépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Vonroc gipszkarton csiszológép 750W 180mm DS501AC" című hirdetést látja. (fent)