Betöltés...

Vonroc lombfújó akkumulátoros 12 V akkumulátorral és töltővel LB502DC

Ár: 27.490 Ft

Vonroc lombfújó akkumulátoros 12 V akkumulátorral és töltővel LB502DC            ERŐTELJES AKKUMULÁTOROS LEVÉLFÚVÓ
Ez a VONROC 20 V-os akkumulátorral ellátott levélfújója egy erőteljes gép, amellyel tisztán tarthatja udvarát, teraszát és kertjét. A lehullott leveleket, apró ágakat vagy egyéb apró tárgyakat könnyen le lehet fújni kőről, kavicsról vagy fűről.HOL HASZNÁLHATOD EZT A LEVÉLFÚVÓT?
Ez a VONROC akkumulátoros levélfújó száraz levelek összefújására alkalmas kemény felületeken (feljárók és teraszok), kavicson, füvön és földön. Ha egy ideig heverő vagy vizes leveleket szeretne együtt fújni, akkor 3300 W-os levélfúvónkat ajánljuk. Ennek az elektromos levélfújónak a fújási sebessége nem kevesebb, mint 270 km/óra. Ezáltal a levélfújó bármilyen méretű kertben használható. A levélfújó erős, 3300 W-os motorral rendelkezik, amely sokféle munkára alkalmassá teszi a gépet.MILYEN SEBESSÉGET VÁLASZTASZ?
A VONROC levélfúvónak 2 pozíciója van a sebesség beállításához, az első 80 km / h sebességig, a második pedig 190 km / h sebességig. A sebesség kiválasztása és a ventilátor beindítása után nem kell folyamatosan nyomva tartania a gombot, hogy a fúvó folyamatosan működjön.
Ezenkívül a fúvó könnyű, a fogantyú puha markolattal rendelkezik, és könnyen kezelhető egy kézzel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Vonroc lombfújó akkumulátoros 12 V akkumulátorral és töltővel LB502DC" című hirdetést látja. (fent)