Betöltés...

Vonroc tolható seprőgép 65 cm seprési szélesség PS503XX

Ár: 36.290 Ft

Vonroc tolható seprőgép 65 cm seprési szélesség PS503XX            VONROC TOLHATÓ SEPRŐGÉP KEMÉNY FELÜLETEKHEZ KÜLTÉRI ÉS NAGY BELTÉRI TERÜLETEKHEZ
A VONROC seprőgépével könnyedén seperhet nagy felületeket beltéri és kültéri területeken egyaránt. A kézi seprőgép akár 2600 négyzetmétert is felseper egy óra alatt. Az összegyűjtött hulladékot a beépített 18 literes konténerbe fogjuk. Amikor a tartály megtelt, könnyen kivehető az ürítéshez. A három, összesen 65 cm-es munkaszélességű seprőkefének köszönhetően készen áll, mielőtt észrevenné!HOL HASZNÁLHATOD EZT A SEPRŐGÉPET?
Kemény kültéri felületek, például járdák, teraszok, felhajtók és utcák seprése.Nagy beltéri területek, például raktár, garázs és műhely seprése.
A VONROC SEPRŐGÉP LEGFONTOSABB ELŐNYEI
Nagy területek könnyű seprése kívül és belül. Óránként akár 2600 m2-t seper fel.A hulladékot a beépített konténer fogja fel. A tartály könnyen eltávolítható az ürítéshez.Három seprőkefe 65 cm teljes munkaszélességgel.Teljesen mechanikus; a kefék mozognak, amikor a gépet tolják. Nincs szükség kényelmetlen tápkábelre vagy elemekre.A tolórúd két pozícióban és két magasságban állítható.A gép kompakt, függőlegesen is tárolható.
MŰSZAKI ADATOK
Söprési szélesség: 65 cmTartály: 18 literSúly: 10 kgSeprési tartomány: 2600 m2/óra
MIT REJT A KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS?
A PS503XX seprőgép környezetbarát barna dobozban érkezik, színes nyomat nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Vonroc tolható seprőgép 65 cm seprési szélesség PS503XX" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: