Betöltés...

Vonroc Pro magasnyomású mosó V25 2500W 195 BAR PW509AC

Ár: 87.890 Ft

Vonroc Pro magasnyomású mosó V25 2500W 195 BAR PW509AC            2500 W-OS MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ STRAPABÍRÓ INDUKCIÓS MOTORRAL ÉS TÖMLŐTEKERCCSEL 8 MÉTERES PRÉMIUM MAGASNYOMÁSÚ TÖMLŐVEL. NAGY IGÉNYŰ, ISMÉTLŐDŐ TAKARÍTÁSI MUNKÁKHOZ.
Ez a nagy teljesítményű VONROC PRO magasnyomású mosó minden tisztítási munkára készen áll. A tartós indukciós motor nem hagy cserben. A finom tisztítástól az erőteljes szemcseszórásig! A 8 m-es tömlőnek és az 5 m-es vezetéknek köszönhetően nagy mozgásszabadságot biztosít. A mellékelt tömlőtekerccsel az egyszerű és gondos tárolás érdekében.ALKALMAS:
Nagy igénybevételű, ismétlődő tisztítási munkákhoz a tartós indukciós motornak köszönhetően.Ideális a terasz vagy a terasz tisztításához a mellékelt terasztisztítóval.Tisztításhoz magasnyomású mosókhoz alkalmas tisztítószerekkel. A beépített mosószer-tartállyal könnyedén felviheti (a mosószereket nem tartalmazza).Autók, lakókocsik, csónakok, kerékpárok, motorok, istállók, autóbeállók, teraszok, falazatok, kerítések, kerti szerszámok, kerti bútorok és úszómedence tisztításához.Figyelem: Az indukciós motor miatt ez a magasnyomású mosó nagyon erős, de egy kicsit nehezebb is. Ez a gép 21 kg-mal sokkal többet nyom, mint más modellek.
JÓ TUDNI:
A tartós indukciós motor használatával ez a magasnyomású mosó nagyon erős, de egy kicsit nehezebb is. Ez a gép 21 kg-mal sokkal többet nyom, mint más modellek.
A 2500 W-OS MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ LEGFONTOSABB ELŐNYEI
Erőteljes és tartós indukciós motor a nehéz, ismétlődő tisztítási munkákhoz.Nagy mozgásszabadság a 8 méteres prémium rugalmas tömlővel és 5 méteres vezetékkel.Könnyű és ügyes tárolás a mellékelt tömlőtekerccsel és tartozéktartóval.2500 W, 195 bar teljesítményű mosógép 468 liter/óra áramlási sebességgel.Kerekek és fogantyú a könnyű mozgatáshoz.Beépített mosószertartály állítható adagolással.Kiváló minőségű termék. A szivattyúház kiváló minőségű alumíniumból készült, a motor pedig réz tekercseket tartalmaz.Automatikus start/stop rendszer.Turbólándzsát tartalmaz a makacs szennyeződések tisztításához.Állítható szórófejet tartalmaz a nyomás és az áramlás beállításához.Tartalmazza a terasztisztítót a terasz és a falak felhajtójának egyszerű tisztításához.Tartalmazza a tisztítótűt a fúvóka tisztításához és használat utáni eltömődésének megelőzéséhez.
VONROC PRO
A strapabíró motor megakadályozza a belső alkatrészek kopását, és ezt a magasnyomású mosót hosszú távú használatra is alkalmassá teszi. A 8 m-es megerősített acélhuzal rugalmas tömlő és az 5 m-es zsinór nagy mozgásszabadságot biztosít.MŰSZAKI ADATOK:
Teljesítmény: 2500 WFeszültség: 230V ~ 50HzMax. nyomás: 195 barMax. áramlási sebesség: 468 liter óránkéntMax. vízhőmérséklet: 50°cAutomatikus start/stop rendszerBeépített mosószertartályÁllítható mennyiségű mosószerTömlő hossza: 8 mTömlőtekercs: igenMegerősített acélhuzaltömlőKábel hossza: 5 mAlumínium szivattyúház és réz motortekercsekSúly: 21 kg.
MIT TARTALMAZ A KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS?
A VONROC PW509AC magasnyomású mosót környezetbarát dobozban szállítjuk, színes nyomat nélkül.
Tartalom:
1x PW509AC (V25-2) magasnyomású mosó indukciós motorral és beépített mosószertartállyal.1x Prémium nagynyomású tömlő 8 m (tömlődobon)1x Terasztisztító1x Szórópisztoly1x Állítható szórócső1x Turbó lándzsa2x Lándzsa hosszabbító1x Adapter a menettől a gyorscsatlakozóig1x Kerti gyorscsatlakozó vízbevezető szűrővel1x Tisztítótű

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Vonroc Pro magasnyomású mosó V25 2500W 195 BAR PW509AC" című hirdetést látja. (fent)