Betöltés...

Elektromos motor készlet elektromos robogókhoz, e-kerékpárokhoz és motorkerékpárokhoz pedállal 500W-2800 fordulat/perc

Ár: 69.800 Ft



Nagy teljesítményű kefe nélküli motor: Ez a motor hosszú élettartamot és csendes működést biztosít, mivel nem tartalmaz keféket. 500 W-os teljesítménye magas hatékonyságot nyújt. Feszültség: 36 V DC.


Ultragyors forgási sebesség: A motor 2800 fordulat/perc sebességgel működik, amely gyors és dinamikus teljesítményt biztosít, ideális nagy teljesítményű motorokhoz.


Kétirányú működés: A motor képes előre és hátra forgatni. Az irányváltás egyszerűen a vezetékek megfordításával történik.


Kényelmes sebességszabályozás: A motorhoz tartozik egy fordulatszám-szabályzó (potenciométer), amely lehetővé teszi a sebesség pontos beállítását. A csomagban megtalálható két csavarkulcs és egy csavarkészlet segíti a motor rögzítését és biztonságos használatát.


Alumínium ház: A motor kompakt és könnyű alumínium házzal rendelkezik, ami könnyen hordozható és egyszerű használatot biztosít. Ideális választás elektromos robogókhoz, e-bike-okhoz, e-kerékpárokhoz, e-robogókhoz, e-motorokhoz és hasonló járművekhez.


Műszaki adatok

Feszültség: 36 V DC
Teljesítmény: 500 W
Névleges fordulatszám: 2800 RPM

Csomag tartalma

1 x 36 V-os kefe nélküli egyenáramú motor
1 x vezérlő
1 x töltő
1 x csatlakozódoboz
1 x többcélú csavarkulcs
1 x L-alakú csavarkulcs
1 x csavarkészlet
1 x zár
1 x kulcs
1 x fojtószelep fogantyú


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.08.02
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Elektromos motor készlet elektromos robogókhoz, e-kerékpárokhoz és motorkerékpárokhoz pedállal 500W-2800 fordulat/perc" című hirdetést látja. (fent)