Betöltés...

Elektromos motor készlet elektromos robogókhoz, e-kerékpárokhoz és motorkerékpárokhoz pedállal 1800W-48V

Ár: 76.400 Ft

Ez a kefe nélküli motor tökéletes választás gokartokhoz, robogókhoz, e-bike-okhoz, ATV-khez, motoros kerékpárokhoz, segédmotoros kerékpárokhoz, mini kerékpárokhoz, pocket bike-okhoz és más hasonló járművekhez. A motor előnyei közé tartozik a nagy hatékonyság, az energiatakarékosság, az alacsony zajszint, a hosszú élettartam és a stabil működés.
Jellemzők


1800W-os kefe nélküli motor: Ez az elektromos motor 100% réz maggal rendelkezik, amely csökkenti a zajt és lehetővé teszi a pontos sebességszabályozást. A rotor vízálló felülettel van ellátva, így hatékonyan működik különböző környezetben.


Erős alumínium felépítés: Az alumíniumötvözet burkolat ellenáll a hőnek, hidegnek és deformációnak, így nem rozsdásodik könnyen. Az előre és hátra forgatható motor egyszerű forgási irányváltást biztosít.


Sebességszabályozó: A motorhoz egy vezérlő tartozik, amely pontosan szabályozza a fordulatszámot. A vezérlő áram: 33A, fázisfok: 120°, átalakítási hatékonyság: 90%, védelmi feszültség: 41±0,5V. A sebességszabályozás potenciométerrel történik.


Műszaki Adatok

Feszültség: 48V DC
Teljesítmény: 1800W
Névleges áram: 37,5A
Névleges fordulatszám: 4500 RPM
Motor mérete (HxSzxM): 18 x 12 x 12 cm

Csomag Tartalma

1 x kefe nélküli DC motor
1 x vezérlő
1 x pedál
1 x töltő
2 x csavarkulcs
1 x csavarkészlet


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.08.02
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Elektromos motor készlet elektromos robogókhoz, e-kerékpárokhoz és motorkerékpárokhoz pedállal 1800W-48V" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: