Betöltés...

Elektromos motor készlet elektromos robogókhoz, e-kerékpárokhoz és motorkerékpárokhoz 2000 W-48V-4300 fordulat/perc

Ár: 76.490 Ft

Ez a kefe nélküli motor ideális választás gokartokhoz, robogókhoz, e-bike-okhoz, ATV-khez, motoros kerékpárokhoz, segédmotoros kerékpárokhoz, mini kerékpárokhoz, pocket bike-okhoz és hasonló járművekhez. A motor kitűnik hatékonyságával, energiatakarékosságával, alacsony zajszintjével, hosszú élettartamával és stabil működésével.
Jellemzők


2000W-os kefe nélküli motor: Az elektromos motor 100% réz maggal rendelkezik, ami alacsony zajszintet és kiváló sebességszabályozást biztosít. A pontos rotor vízálló felülettel van ellátva, így magas munkahatékonyságot nyújt.


Erős alumínium felépítés: Az alumíniumötvözet burkolat ellenáll a hőnek, a hidegnek és a deformációnak, nem rozsdásodik könnyen. Az előre és hátra forgó motor egyszerű forgási irányváltást tesz lehetővé.


Sebességszabályozó: A motorhoz tartozik egy vezérlő, amely lehetővé teszi a fordulatszám pontos szabályozását. A vezérlő áram: 34A, fázisfok: 120°, átalakítási hatékonyság: 90%, feszültség alatti védelmi feszültség: 41±0,5V. A sebességszabályozás potenciométerrel történik.


Műszaki Adatok

Feszültség: 48 V DC
Teljesítmény: 2000 W
Névleges fordulatszám: 4300 RPM

Csomag Tartalma

1 x kefe nélküli DC motor
1 x vezérlő
2 x fojtószelep fogantyú
1 x többcélú csavarkulcs
1 x L-alakú csavarkulcs
1 x csavarkészlet
1 x gyújtáskulcs


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.08.02
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Elektromos motor készlet elektromos robogókhoz, e-kerékpárokhoz és motorkerékpárokhoz 2000 W-48V-4300 fordulat/perc" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: