Betöltés...

254 mm-es hordozható elszívó ventilátor 5 méteres csőtömlővel – ipari szellőztetéshez

Ár: 56.490 Ft

254 mm-es hordozható elszívó ventilátor 5 méteres csőtömlővel – ipari szellőztetéshez
Erőteljes és energiahatékony: A 255 W teljesítményű AC motor kiemelkedő szellőzési teljesítményt biztosít, amely 2900 m³/h légáramlást eredményez. Gyorsan és alaposan eltávolítja a füstöt, szagokat és forró levegőt.
Megbízható és tartós kialakítás: Az erős acélszerkezet és az ETL-tanúsítvány biztosítják a tartósságot. Korrózióálló és hosszú élettartamú bevonata hosszú távú megbízható működést garantál.
Hordozható és könnyű: Hordozható fogantyúval és csúszásmentes gumi lábakkal van ellátva, amely megkönnyíti a szállítást és rugalmas használatot különböző helyeken. Ideális szagok gyors eltávolítására pincében vagy csatornában.
Biztonsági védelem: IP44-es vízállósági besorolása és túlmelegedés elleni védelme biztosítja a biztonságos működést különböző környezetekben, még nedves környezetben is, miközben hosszú távú stabil teljesítményt nyújt.
Sokoldalú alkalmazás: Különböző helyzetekben alkalmazható, beleértve raktárakat, építkezéseket, gyárakat, pincéket, konyhákat és más helyeket, ahol szellőztetési és hűtési igények merülnek fel.
Tulajdonságok:
Tápellátás: AC 120V, 60Hz
Teljesítmény: 255 W
Levegőmennyiség:(2900 m³/h)
Sebesség: 2830 fordulat/perc
Tápkábel: 3 tűs, szivárgásvédelemmel, 1,8 m hosszú
Zajszint: 79 dB
Súly: 11,9 kg
Méretek: 298 x 293 x 370 mm


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.08.10
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "254 mm-es hordozható elszívó ventilátor 5 méteres csőtömlővel – ipari szellőztetéshez" című hirdetést látja. (fent)