Betöltés...

Multifunkcionális szerszám 17 az 1-ben

Ár: 4.690 Ft




Az univerzális multifunkciós szerszám felbecsülhetetlen értékű segítség különféle helyzetekben – a szabadtéri kalandoktól a sátorban töltött éjszakán át a kerti munkáig.
A beépített kalapácsnak és baltának köszönhetően számos kihívásra készen áll, biztosítva a megbízhatóságot és a praktikum bármilyen feladatban.
Sokoldalúságának köszönhetően pótolhatatlan társ a mindennapi javításoknál és barkácsolásnál.
Az ergonómikus kialakítás kényelmes fogást biztosít, a praktikus huzat pedig lehetővé teszi, hogy minden helyzetben nélkülözhetetlen eszközként biztonságosan magával vigye.
Ez egy átfogó készlet, amely minden javítási, építési és kültéri igényt kielégít. Ez a sokoldalú eszköz 17 különböző funkciót kínál egyetlen praktikus eszközben, így a lehetőségek széles skáláját kínálja minden helyzetben.
A termék a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készült, amely garantálja a tartósságát és a sérülésekkel szembeni ellenálló képességét.
A szerkezetet gondosan úgy tervezték meg, hogy szilárd fogást biztosítson, függetlenül attól, hogy melyik funkciót szeretnénk használni.
Ezenkívül a készlet tartalmaz egy speciális huzatot, amely megkönnyíti a multifunkciós szerszám hordozását, mint a mindennapi helyzetekben nélkülözhetetlen eszközt.





17 KÜLÖNBÖZŐ ESZKÖZ:





Balta
Fogó fogantyú
Doorstop
Zár
Reszelő
Halkaparó
Lapos csavarhúzó
Hatlapfejű kulcs
Szigony
Üvegnyitó
Fafűrész
Kereszt csavarhúzó
Zsebkés
Kalapács
Drótvágó
Csipesz
Fogó






TULAJDONSÁGOK:


Anyaga: rozsdamentes acél
Masszív felépítés
Univerzális
Tartós
Ergonomikus fogantyú
Akár 17 különböző eszközt tartalmaz
Méretek: 18cm x 9,5cm






Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Multifunkcionális szerszám 17 az 1-ben" című hirdetést látja. (fent)