Betöltés...

Haina klímaszerelő nyomásellenőrző hűtőközeg vizsgálóval

Ár: 14.990 Ft

Haina klímaszerelő nyomásellenőrző hűtőközeg vizsgálóval HA-2103 HA-2263

- Termék kódja: HA-2103
- Kategória: Klímaszerelő szerszám, Szerszámok
- Típus: Nyomásellenőrző hűtőközeg vizsgáló
- Nyomás: 2500 psi
- Teljesen új, bontatlan dobozban
Műszaki paraméterek
- Márka: Haina
- Modell: HA-2103
- Nyomás: 2500 psi
- Csatlakozás: 1/4""
- Alkalmazás: R410A, R22, R134A hűtőközegekhez
- Speciális szerszám: Rögzítő, szerelő, állító célszerszám
- Hossza: 5 láb
Termék ismertető
A Haina HA-2103 klímaszerelő nyomásellenőrző hűtőközeg vizsgálóval egy prémium minőségű, 4 utas szerszámkészlet, amelyet kifejezetten a hűtőközegek vizsgálatára és nyomásellenőrzésére terveztek. Ez a készlet tartalmaz minden szükséges elemet, amelyek lehetővé teszik a különböző hűtőközegek gyors és hatékony vizsgálatát, biztosítva a klímaberendezések és légkondicionálók optimális működését.
A Haina HA-2103 nyomásellenőrző készlet kiváló választás mind a professzionális klímaszerelők, mind a hobbi barkácsolók számára, akik megbízható és tartós szerszámokat keresnek. A készlet magas minőségű anyagokból készült elemeket tartalmaz, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a tartós használatot. A készlet ergonómikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos munkavégzést, minimalizálva a fáradtságot és a sérülések kockázatát.
A Haina HA-2103 használata egyszerű és intuitív, így gyorsan és könnyedén elvégezheti a hűtőközegek vizsgálatát és nyomásellenőrzését. A készlet tartalmazza a leggyakrabban használt csatlakozásokat és típusokat, így mindig kéznél lesz a megfelelő szerszám, amikor szüksége van rá. A Haina márka elkötelezett a felhasználói elégedettség és a kiváló minőség mellett, így biztos lehet benne, hogy ez a szerszámkészlet megfelel a legmagasabb elvárásoknak.
A Haina HA-2103 klímaszerelő nyomásellenőrző hűtőközeg vizsgálóval nem csak egy egyszerű szerszámkészlet, hanem egy nélkülözhetetlen eszköz a mindennapi klímaszerelési munkák során. A precíz kialakítás és a kiváló anyagminőség garantálja a stabil és pontos munkavégzést, így biztosítva a hűtőközegek vizsgálatának és nyomásellenőrzésének gyors és hatékony elvégzését. A Haina HA-2103 a legjobb választás azok számára, akik megbízható és tartós nyomásellenőrző készletet keresnek a mindennapi klímaszerelési feladatokhoz.
Termék használati útmutató
1. Válassza ki a megfelelő csatlakozót a kívánt munkához.
2. Csatlakoztassa a hűtőközeg vizsgálót a klímaberendezés vagy légkondicionáló rendszeréhez.
3. Kapcsolja be a nyomásellenőrzőt és állítsa be a megfelelő nyomást.
4. Figyelje a nyomásmérőket és ellenőrizze a hűtőközeg nyomását.
5. Szükség esetén állítsa be a nyomást a megfelelő értékre.
6. A vizsgálat befejezése után távolítsa el a csatlakozókat és tisztítsa meg a szerszámokat.
7. Tárolja a szerszámokat a megfelelő helyen.
Miért érdemes megvenni ezt a terméket?
A Haina HA-2103 klímaszerelő nyomásellenőrző hűtőközeg vizsgálóval kiváló választás minden klímaszerelő és barkácsoló számára, aki megbízható és tartós szerszámokat keres a hűtőközegek vizsgálatához és nyomásellenőrzéséhez. A Haina márka híres a kiváló minőségű szerszámok gyártásáról, és a HA-2103 modell sem kivétel. Ez a 4 utas nyomásellenőrző készlet nemcsak a professzionális klímaszerelők, hanem a hobbi barkácsolók számára is ideális választás. A Haina HA-2103 szerszámok magas minőségű anyagokból készültek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.
A Haina márka elkötelezett a kiváló minőség és a felhasználói elégedettség iránt, ezért a HA-2103 készlet garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak. A szerszámok magas minőségű anyagokból készültek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a tartós használatot. A Haina HA-2103 készlet használata egyszerű és intuitív, így akár a kezdő klímaszerelők is könnyedén elsajátíthatják a használatát. A Haina HA-2103 a tökéletes választás azok számára, akik megbízható és tartós nyomásellenőrző készletet keresnek a mindennapi klímaszerelési munkákhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Haina klímaszerelő nyomásellenőrző hűtőközeg vizsgálóval" című hirdetést látja. (fent)