Betöltés...

10 literes festéktartály fém állvánnyal és szivárgásgátló tömítéssel, max. 4,8 bar nyomásig

Ár: 74.200 Ft

10 literes festéktartály fém állvánnyal és szivárgásgátló tömítéssel, max. 4,8 bar nyomásig.
Gyantakészítéshez: A dupla szelepes rendszer lehetővé teszi a kimeneti szelep lezárását és a légkompresszor csatlakoztatását a levegő bemeneti nyílásához, így kevesebb buborékkal és jobb gyantakészítéssel jár.
Nagy űrtartalom: 10 literes edény, 1/4"-os bemeneti és kimeneti nyílásokkal, valamint 3/8"-os folyadékkimeneti nyílással. Könnyen csatlakoztatható szórópisztolyokhoz, ideális szórófestéshez és gyantakészítéshez.
Állítható nyomás: Max. 70 psi nyomás beállítható, pontos nyomásmérővel és automatikus biztonsági szeleppel a túlzott nyomás ellen.
Továbbfejlesztett tömítés: Nyomásálló fém anyag és gumi tömítőgyűrű a vödör száján, négy biztonságos fedéltömítő bilincs, rozsda- és szivárgásgátló menettömítéssel.
Sokoldalú használat: Alkalmas otthoni dekorációra és ipari festékszórásra. Használható latex, vízbázisú homokfesték és fémfestékekhez is. Mozgatható görgős vagy rögzíthető állvánnyal.
Tulajdonságok:
Termék mérete: 53 × 35 cm
Vödör mérete: 24 × 25 cm
Tartály űrtartalom: 10 liter
Nettó tömeg: 11,1 kg
Maximális nyomás: 70 psi
Levegő bemenet: 0,64 cm
Levegő kimenet: 0,95 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.08.10
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "10 literes festéktartály fém állvánnyal és szivárgásgátló tömítéssel, max. 4,8 bar nyomásig" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: