Betöltés...

Macerátor Szivattyú 700W– 9600 l/h áramlás 10 m, 3 vízbeemenet WC-hez és szennyvíz elvezetéshez

Ár: 68.200 Ft

Erőteljes Macerátor Szivattyú: 700 W-os rézmotorral rendelkezik, ami jobb teljesítményt és hosszabb élettartamot biztosít. Maximális 32,8 láb emelési magasságával és 9600 l/h áramlással ideális alagsori szennyvízkezeléshez. Hatékonyan gyűjti és üríti a fürdőszobai szennyvizet, elkerülve a nagy felújításokat.
Hőálló: A motorba olajat fecskendeznek, hogy ellenálljon a folyamatos 75 °C-os vagy akár 90 °C-os víznek 4 órán keresztül. Hosszabb élettartamot és jobb hőállóságot biztosít, mint más modellek.
Antimikrobiális Védelem: Az ezüstionos víztartály akár 99%-os hatékonysággal gátolja a szagok kialakulását, így karbantartást nem igényel, és szagtalan marad hosszú használat után.
Könnyű Telepítés: A kettős vízkimeneti kialakítás megkönnyíti a telepítést, és megfelel a nagy vízelvezetési igényeknek. Beépített visszacsapó szelep akadályozza meg a folyadék visszaáramlását, így nincs szükség külső visszacsapó szelepra. Fejlett tömítési rendszerrel rendelkezik a jobb teljesítmény érdekében.
Sokoldalú Alkalmazás: Kompakt méretének köszönhetően a legtöbb sekély helyiségbe illeszkedik, akár WC mögé is telepíthető. Három beépített vízbemenet lehetővé teszi a különböző készülékek csatlakoztatását, mint fürdőkád, zuhanyzó, mosókonyha, konyhai mosogató, vagy bármilyen más mosogató.
Tulajdonságok:
Teljesítmény: 700 W
Maximális áramlási sebesség: 9600 l/h
Maximális fejemelés: 10 m
Szigetelési osztály: B
Vízálló besorolás: IP68
A termék súlya: 6,8 kg
Termék mérete (hossz x szélesség x magasság): 410 x 185 x 280 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Macerátor Szivattyú 700W– 9600 l/h áramlás 10 m, 3 vízbeemenet WC-hez és szennyvíz elvezetéshez" című hirdetést látja. (fent)