Betöltés...

Biztonsági ketrec villástargoncához, kapuval terhelés max 635 kg

Ár: 268.000 Ft

Targonca biztonsági ketrec


Ez a biztonsági ketrec  akár 635 kg-ot is elbír, így biztonságosan használhatja magasban végzett munkákhoz. Könnyen rögzíthető bármilyen szabványos targoncához vagy raklaprakodóhoz, így biztosítva a kényelmes munkavégzést. Emelje fel munkaterületét és dolgozzon bármilyen magasságban!


Biztonságos használat: Az állvány csúszásgátló mintákkal és szalagokkal van felszerelve, amelyek megakadályozzák az eséseket és sérüléseket. Masszív hálós ajtója és zárja extra biztonságot nyújt. Védje meg magát és felszerelését ezzel a biztonságos megoldással!


Egyszerű használat: Könnyen átalakíthatja targoncáját egy munkaállomássá. Helyezze az állványt a targoncára, rögzítse a helyére, és máris készen áll a használatra. Esős időben sem kell aggódnia a felgyülemlett víz miatt, mivel a lefolyónyílások segítenek a víz eltávolításában.


Tartós kivitel: Az állvány horganyzott felületkezelése ellenáll a rozsdának és a korróziónak, míg a szakszerű hegesztés hosszú élettartamot biztosít.


Széleskörű alkalmazás: Ideális eszköz különböző légi munkákhoz, például sövényvágáshoz, falfestéshez, lámpacseréhez vagy tetőjavításhoz. Könnyedén elérheti azokat a magasságokat, ahol a munka elvégzése szükséges.


Termék leírás:
Anyaga: acél
Targonca furat mérete:  16 x 6,5 cm
Max. Terhelhetőség: 635 kg
Mérete: 114,3 x 109,2 x 203,2 cm
Súly: 59 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Biztonsági ketrec villástargoncához, kapuval terhelés max 635 kg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: