Betöltés...

Szélgenerátor szélturbina 400W AC 12V 3 lapáttal

Ár: 64.200 Ft


Kiváló generátor: Ez a szélturbina egy 400 W-os háromfázisú állandó mágneses szinkronmotorral működik. Alacsony zajszinttel és hosszú élettartammal rendelkezik. Külső héját gyors hőelvezetésre tervezték, és az MPPT vezérlő hatékonyan követi a teljesítményt.
Alacsony indítási sebesség: A lapát nylon szálból készült, amely vízálló, korrózióálló és könnyű. A hőmérséklet-tartománya -40°C és 80°C között van. A generátor indulási sebessége mindössze 2 m/s, és automatikusan beállítja az irányt a maximális szélsebesség eléréséhez.
Könnyű összeszerelés: A szélturbina készlet karimával együtt érkezik, ami megkönnyíti az összeszerelést. A penge és a kerékagy pontosan illeszkednek, ami egyszerűbbé teszi a telepítést.
Kiváló minőségű anyag: A turbina teste présöntvény alumíniumból, a farrésze pedig rozsdamentes acélból készült. A felület sütőlakkal van bevonva, ami korrózióálló, vízálló és tartós.
Különböző alkalmazások: A magas szélenergia-hatékonyság miatt a szélturbina széles körben használható. Ideális otthoni töltéshez, lakóautókhoz, csónakokhoz, pavilonokhoz, faházakhoz, tengeri felhasználáshoz és más otthoni alkalmazásokhoz.
Névleges teljesítmény: 400 W
Maximális teljesítmény: 400 W
Névleges feszültség: 12 V AC
Névleges áram: 24 kg
Nettó tömeg:  9 kg
Lapátszám: 3
Lapát anyaga: Nylon szál
Indítási szélsebesség: (2 m/s)


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Szélgenerátor szélturbina 400W AC 12V 3 lapáttal" című hirdetést látja. (fent)