Betöltés...

Elektromos kábelhántoló gép, vezeték blankoló kábelcsupaszító gép kábelhántás 1,5-40 mm 370W teljesítmény

Ár: 196.400 Ft

Ez a gép egy 370 W-os erős motorral rendelkezik, amely gyorsan és hatékonyan csupaszítja a vezetékeket, így időt és pénzt takarít meg. A sebességváltó gyors csupaszítást biztosít, akár 27 méter per perc sebességgel. A kialakítása növeli a biztonságot és a kényelmet. Széles körben használják kábel- és huzalgyártók, újrahasznosító üzemek és réztermékeket gyártó cégek.
Két működési mód: A huzalcsupaszító gép elektromosan és kézzel is működtethető. Az elektromos üzemmód gyors és hatékony, míg a kézi fogantyú áramkimaradás esetén is lehetővé teszi a használatot.
Széleskörű kompatibilitás: A gép 11 csupaszító furattal rendelkezik, köztük 11 csatornával és 10 pengével. A pengék állíthatók, így 1,5 mm-től 40 mm átmérőjű vezetékekhez is használható. Alkalmas keményfedeles, puha fedelű, többvezetékes és monoszálas vezetékekhez.
Fejlett csupaszító technológia: A gép lyukméret-jelölései segítenek a vezetékek pontos csupaszításában beállítások módosítása nélkül. A penge 65 mm vastag rugóacélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és tartósságot.
Teljesítmény:370 W
Anyaga:öntöttvas
 Súly: 36,6 kg
Feszültség és frekvencia: AC 220-240 V / 50 Hz
Vezeték szélessége:1,5-40 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Elektromos kábelhántoló gép, vezeték blankoló kábelcsupaszító gép kábelhántás 1,5-40 mm 370W teljesítmény" című hirdetést látja. (fent)