Betöltés...

Elektromos kábelhántoló gép, vezeték blankoló kábelcsupaszító gép 1,5-25 mm kábelhántás 60W teljesítmény

Ár: 118.000 Ft

Kiváló hatékonyságú csupaszítás: A  huzalcsupaszító gép egy kompakt, 60 W-os  motort használ, amely a nagyobb teljesítményű, 180 W-os motorok erejével vetekszik. A gép sebességváltója gyors csupaszítási sebességet biztosít, míg a kihangosító kialakítás növeli a biztonságot és a kényelmet. Széles körben alkalmazzák kábel- és huzalgyártóknál, újrahasznosító üzemekben és réztermékeket gyártó létesítményekben.
Átláthatóság és megbízhatóság: Ha olyan huzalcsupaszító gépet keresel, amely hosszú távon is megállja a helyét, ne keresgélj tovább! A masszív öntöttvas ház és az átlátszó akril panel lehetővé teszi, hogy könnyen nyomon kövesd a csupaszítási folyamatot. Az erős és deformálódásmentes szerkezet biztosítja, hogy a gép hosszú évekig megbízhatóan működjön. Mondj búcsút a frusztráló vezetékcsupaszításnak
Széleskörű kompatibilitás: A huzalcsupaszító gép 7 csupaszító furattal rendelkezik, beleértve 6 kerek csatornát és 1 lapos nyílást. A pengék beállíthatók, hogy kezeljék a 1,5 mm és 25 mm átmérőjű vezetékeket is. A gép alkalmas különféle vezetékek csupaszítására, beleértve a keményfedeles, puha fedelű, többvezetékes és monoszálas vezetékeket.
Fejlett csupaszító technológia: A gép lyukméret-jelölésekkel van ellátva, amelyek lehetővé teszik a különböző méretű vezetékek pontos csupaszítását beállítások módosítása nélkül. A penge 65 milliméter vastag rugóacélból készült, amely biztosítja a kiváló szilárdságot és tartósságot, ezáltal meghosszabbítva a penge élettartamát.
Teljesítmény: 60 W
Anyaga:öntöttvas
Súly 15,5 kg
Vezeték szélesség: 1,5-25 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Elektromos kábelhántoló gép, vezeték blankoló kábelcsupaszító gép 1,5-25 mm kábelhántás 60W teljesítmény" című hirdetést látja. (fent)