Betöltés...

Kábelvédő rámpa 3 csatornás nagy teherbírású 103 x 30 x 5,5 cm

Ár: 24.200 Ft

3 csatornás kábelvédő:

Mennyiség: 1 darab
Méretek: 103 cm hosszú x 30 cm széles x 5,5 cm magas
Csatorna mérete: 3,5 cm széles x 3,1 cm magas
Funkció: Védi a kábeleket a gyalogosok és járművek okozta sérülésektől, és segít lassítani az autók sebességét, hogy biztonságosabb legyen a közlekedés.
Teherbírás: Maximum (10 000 kg). Ez elég ahhoz, hogy nagyobb járművek, például teherautók is áthajthassanak rajta anélkül, hogy károsítanák a kábeleket.
Anyag: Ipari minőségű gumi és PVC, vízálló, kopásálló, és nem deformálódik. Csúszásgátló textúrája biztosítja, hogy a járművek biztonságosan áthaladjanak rajta. Az alsó lengéscsillapító pedig stabilitást ad a rámpának.
Moduláris kialakítás: Több darab könnyen összekapcsolható, hogy hosszabb területeket fedjen le. Egyszerűen telepíthető akár otthon, akár kültéren. Könnyen csatlakoztathatók, lehetővé téve a „csináld magad” megoldásokat.
Alkalmazás: Ideális beltéri és kültéri használatra, például parkolókban, raktárakban, koncerteken, szállodákban, színpadokon, bevásárlóközpontokban, sporteseményeken, iskolákban, közösségi helyeken és építkezéseken.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kábelvédő rámpa 3 csatornás nagy teherbírású 103 x 30 x 5,5 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: