Betöltés...

Kábelvédő rámpa nagy teherbírású 5db 2 csatornás 91,8 x 25 x 4,3 cm

Ár: 68.490 Ft

5 db 2 csatornás kábelvédő:


Mennyiség: 5 darab


Méretek: 92 x 25 x 4,3 cm (hossz x szélesség x magasság)


Csatornák mérete: 3 x 2,8 cm


Funkció: Ezek a kábelvédő rámpák segítenek megvédeni az elektromos vezetékeket, tápkábeleket, tömlőket és padlókábeleket a gyalogosok és járművek okozta sérülésektől, így elkerülhetők a balesetek.


Anyag: Kiváló minőségű TPU (hőre lágyuló poliuretán) és TPR (termoplasztikus gumi). Ez az anyag kopásálló, vízálló és ellenáll a hideg időjárásnak. A rámpa maximális teherbírása 10 000 kg tengelyenként. Az anyag szagtalan és nem káros az egészségre, a guminyagokkal szemben tartósabb és erősebb.


Kényelem és biztonság: A felhajtható felső rész gyors hozzáférést biztosít a kábelekhez, és megkönnyíti azok eltávolítását. A sárga szín jól látható, ami növeli a biztonságot. A felső rész pattintható kialakítása megakadályozza, hogy véletlenül nyíljon ki, míg a csúszásgátló felület stabilitást biztosít.


Szerelés: A moduláris csatlakozási rendszer lehetővé teszi, hogy több rámpát összekapcsoljon, így könnyedén bővítheti a lefedett területet. A rögzítőfuratok lehetővé teszik a rámpa talajhoz rögzítését csavarokkal. Könnyen telepíthető, így gyorsan használatba vehető.


Alkalmazás: A kábelvédő rámpa beltéren és kültéren egyaránt használható, például parkolókban, raktárakban, koncerteken, színpadokon, sportrendezvényeken, iskolákban és építkezéseken. Segít elkerülni a botlási baleseteket és biztosítja a kábelek biztonságos rögzítését.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kábelvédő rámpa nagy teherbírású 5db 2 csatornás 91,8 x 25 x 4,3 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: