Betöltés...

Elektromos kábelhántoló gép, vezeték blankoló kábelcsupaszító gép,1,5-32 mm-es kábelhántás 750W teljesítmény és 30 méter/perc sebesség

Ár: 174.200 Ft

A  huzalcsupaszító gép tökéletes választás a hatékony és precíz vezetékcsupaszításhoz. Az erőteljes, 750 W-os motor időt és pénzt takarít meg. A gyors, 30 méter/perc csupaszítási sebesség és a kényelmes, biztonságos használat lehetővé teszi a hatékony munkavégzést. Ez a gép ideális választás kábel- és huzalgyártók, újrahasznosító üzemek és réztermékgyárak számára.
Tartós és átlátható: A gép robusztus alumínium házzal és átlátszó akril panellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a csupaszítás folyamatának könnyű nyomon követését. A tartós szerkezet biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot.
Széleskörű kompatibilitás: A huzalcsupaszító gép 10 különböző méretű csupaszító furattal és 10 pengével rendelkezik, amelyek lehetővé teszik 1,5 mm és 40 mm átmérőjű vezetékek csupaszítását. Alkalmas kemény- és puha fedelű, többvezetékes, valamint monoszálas vezetékekhez egyaránt.
Fejlett csupaszító technológia: Az elektromos huzalcsupaszító gép lyukméret-jelölésekkel van ellátva, amelyek lehetővé teszik a különböző méretű vezetékek pontos csupaszítását beállítások módosítása nélkül. A penge 65 milliméteres rugóacélból készült, ami hosszú élettartamot és extra tartósságot biztosít.
Termék leírás:
Teljesítmény: 750 W
Anyaga: öntött alumíniumSúly: 24,3 kg
Feszültség és frekvencia: AC 220-240 V / 50 Hz
Vezeték szélessége: 1,5-40 mm
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Elektromos kábelhántoló gép, vezeték blankoló kábelcsupaszító gép,1,5-32 mm-es kábelhántás 750W teljesítmény és 30 méter/perc sebesség" című hirdetést látja. (fent)