Betöltés...

Horpadás javító készülék 220 V-3KW

Ár: 111.900 Ft



Kis hegesztési nyomok: A készülék hegesztési vastagsága csak 0,6+1,2 mm, így a hegesztési foltok kicsik maradnak, de mégis erősek. A hátsó fémbevonat vagy festék nem sérül.


Két hegesztőpisztoly: A készülék két hegesztőpisztollyal rendelkezik, így két különböző funkciót is elláthat (lehúzás és hegesztés). Ez csökkenti a pisztolyok közötti váltás idejét és energiáját, növelve a munka hatékonyságát.


Hatékony hűtés: Az oldalsó lyukak ventilátor nélkül is elvezetik a hőt, megakadályozva a készülék túlmelegedését. Ez gyors hőelvezetést és nagy hatékonyságot biztosít.Automatikus túlmelegedés elleni védelem is.


7 választható mód: 7 különböző hegesztési mód áll rendelkezésre, különböző teljesítményszintekkel. A digitális panelen látható a beállítás, és könnyen váltható az automatikus és a kézi üzemmód között.


Hasznos tartozékok: A készülékhez komplett tartozékok tartoznak, amelyek egy szerszámosládában vannak, így segítenek a jármű horpadásainak kijavításában. A készülék kompakt és könnyen hordozható a kényelmes fogantyúval.


Teljesítmény: 3KW
Maximális bemeneti áram: 20A
Vákuumos szívás: 180 kg
Súly: 24,4 kg
Bemeneti feszültség: 220V Hegesztési vastagság: 0,6-1,2 mm Mérete: 20,5 x 32 x 25,5 cm
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Horpadás javító készülék 220 V-3KW" című hirdetést látja. (fent)