Betöltés...

Worth Air - Napelemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, 200 W

Ár: 2.250 Ft

Worth Air - Napelemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, 200 W
A csomag tartalma:
- 1 db napelemes lámpa tartókonzollal- 1 db összekötő kábel- A felszereléshez szükséges csavarok és tiplik
Ez a napelemes lámpa különálló szolár paneljének köszönhetően kitűnő választás lehet olyan területekre is, melyekre csak rövid ideig, vagy egyáltalán nem süt a nap.
A hosszú összekötő vezetéknek köszönhetően ugyanis a lámpát és a napelemet nem szükséges egy helyre telepíteni, egymástól messzebb is elhelyezhetőek, ezzel megoldhatjuk egy sötét rész megvilágítását, és közben a lámpa akkumulátorának nappal történő töltését is.
Amennyiben a szolár panel és a lámpa egy helyre kerül, úgy a napeleme a tartókonzol oldalán lévő gömbcsuklós karra illeszthető, és a kívánt irányba állítható.
Beépített alkonykapcsolóval rendelkezik, világítani csak sötétedéskor kezd, addig akkumulátorát folyamatosan tölti.
3 világítási üzemmódja közül mindenki ki tudja választani a számára szimpatikusat.
A hozzá járó tartókonzollal felszerelve a lámpa forgatható, dönthető, valamint használata esetén a napelem is ideális irányba állítható vele.
A felszereléshez szükséges tipliket, csavarokat, és az összekötő vezetéket a csomag tartalmazza.
Tulajdonságok
24 db nagy fényerejű LED, 180W 200W3 üzemmód, sötétedés után mozgást érzékelve 100% fényerőn bekapcsol, majd kb 20 másodperc elteltével lekapcsolFolyamatosan világít 20% fényerőn, mozgást érzékelve a fényerőt 20 másodpercre 100%-ra növeli, majd visszaáll a csökkentett értékreFolyamatos világítás 50% fényerőn, mozgást nem vesz figyelembeNapelemes töltésBeépített akkumulátor1 db kombinált konzol a lámpa és a napelem számáraForgatható és dönthető kialakításA napelem az ideális irányba állíthatóA mellékelt összekötő vezetékkel (kb 4.9 méter) a napelem a lámpától távol is elhelyezhető
Switch type MozgásérzékelővelColor FeketeProtection class IP 66Material MűanyagPower 200 WUsed for KertPieces per box 1Key features IdőjárásállóMounting type RögzítésselShape Négyszögletes
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Worth Air - Napelemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, 200 W" című hirdetést látja. (fent)