Betöltés...

Purline ZZAP 20W professzionális rovarriasztó rovarölő ZT-56030

Ár: 22.990 Ft

Purline ZZAP 20W professzionális rovarriasztó rovarölő ZT-56030
Professzionális 20 W-os rovarirtó ultraibolya fénnyel. Ennek a Purline falra szerelhető rovarirtónak köszönhetően a szúnyogok többé nem jelentenek problémát. A ZZAP 20 EX a hálózatra csatlakoztatva működik, és két 10 W-os UV lámpán keresztül ultraibolya fényt bocsát ki, amely vonzza a rovarokat, befogja és gyorsan, szag és nyom nélkül elpusztítja őket. Akár otthon, irodában, étteremben vagy a szabadban, ez a rovarirtó garantálja a hatékonyságát akár 80 m2 felületen. Fekete kialakítása és ABS-ből készült, rendkívül tartós, korrózió-, karcálló és nagyon könnyen tisztítható, mérete (HxMxH: 41 x 13 x 30 cm) és súlya (3 kg) pedig lehetővé teszi a mozgást a saját igényeid..
Teljesen környezetbarát, nem használ sem vegyszert, sem spray-t, védőrácsának köszönhetően pedig a család legjobb szövetségese lesz. Ezenkívül ez a modell IPX4-es nedvesség elleni védelemmel rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Purline ZZAP 20W professzionális rovarriasztó rovarölő ZT-56030" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv