Betöltés...

Kétfázisú túlélő késélező - kompakt, könnyen hordozható élező minden helyzetre - konyhai kések, túlélőkések, ollók élezésére is alkalmas (BB-22274)

Ár: 1.490 Ft

Engedj meg, hogy bemutassam neked a Trizand Kétlépcsős Túlélő Élezőt, egy olyan eszközt, amely nem hiányozhat egyetlen túlélő vagy kempingező felszereléséből sem. Ennek a kompakt és sokoldalú eszköznek az előnyei felülmúlják az összes többi élezőt a piacon. Ha értékeled a minőséget, a könnyű használatot, és azt szeretnéd, hogy a késeid mindig élesek és készen álljanak a kihívásokra, akkor ez a termék neked való. Jellemzők: Lánccal felszerelve: A Trizand Túlélő Élező egy praktikus lánccal van ellátva, amely megkönnyíti a szállítást és a hozzáférést. Csak rögzítsd a hátizsákodra vagy a nadrágövedre, és mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá. Kétlépcsős élezési rendszer: Ezt az élezőt egy kétlépcsős rendszer alkotja. Először az élesítő anyag előkészíti a késeid élét, majd fehér kerámia pengével fényesíti meg, hogy elérje a tökéletes élességet. A kések élének tökéletesítése még sosem volt ilyen könnyű. Kompakt méret: A Trizand Túlélő Élező rendkívül kompakt és könnyű, így bárhová magaddal viheted, legyen szó túlélő felszerelésről vagy zsebről. Nem fog sok helyet foglalni, de rendkívül hasznos lesz. Dombornyomott fogantyú és csúszásgátló lábak: Az élező fogantyúja biztos fogást nyújt, és könnyű irányítást tesz lehetővé az élezés során. A csúszásgátló lábak pedig biztosítják, hogy az eszköz stabilan maradjon a munkafelületen, és ne csússzon el az élezés közben. Műszaki adatok: Szín: Fekete Anyag: PP, fém, kerámia, gumi Méretek: 7,5 x 6 x 2,5 cm Súly: 34 g Csomag súlya: 45 g Előnyök: Fenntartja a késeid élességét, így mindig készen állnak a használatra. Könnyedén rögzítheted egy láncon, hogy mindig kéznél legyen. Kétlépcsős élezési rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a tökéletes élességet. Kompakt és könnyű, így hordozhatod bárhová. Megsporolhatod pénzt a kések gyakori cseréje helyett. A Trizand márka garancia a minőségre és megbízhatóságra. Ne hagyd, hogy tompa kések hátráltassanak bármilyen kempingezés vagy túlélő kaland során. Szerezd be a Trizand Kétlépcsős Túlélő Élezőt, és legyen mindig éles eszközeid a sikeres túlélése vagy kempingezés kulcsa!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kétfázisú túlélő késélező - kompakt, könnyen hordozható élező minden helyzetre - konyhai kések, túlélőkések, ollók élezésére is alkalmas (BB-22274)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: