Betöltés...

Szolár, kültéri LED lámpa, alkonyatkapcsolóval, hidegfehér fénnyel, falra rögzíthető vagy talajba szúrható, fekete

Ár: 3.490 Ft

Szolár, kültéri LED lámpa, alkonyatkapcsolóval, hidegfehér fénnyel, falra rögzíthető vagy talajba szúrható, fekete 



A napelemes kerti lámpa tökéletes megoldás a kert, a feljáró, az utak vagy a terasz megvilágítására. A modern technológiának köszönhetően ez a lámpa nemcsak erős fényű és hatékony világítást biztosít, hanem környezetbarát és energiatakarékos is. Napenergiát használ, így nincs szükség hagyományos energiaforrásra. Biztosítson kertjének kiváló hatékonyságú, modern és funkcionális megvilágítást! A lámpa ötvözi a fejlett technológiákat a praktikus megoldásokkal, garantálva nemcsak esztétikus megjelenést, hanem energiatakarékos és ökológiai fényforrást is.


A lámpán három világítási üzemmód közül választhat. A kapcsológomb 3 másodpercig történő megnyomásával aktiválhatja a "High" üzemmódot, a lámpa ekkor teljes erővel világít, intenzív megvilágítást biztosítva. A "Medium" üzemmód - közepes fényteljesítményt biztosít, a kapcsológomb további megnyomásával váltható. A "Low" üzemmódot a kapcsoló gomb újbóli megnyomásával aktiválhatja, bekapcsoláskor a lámpa alacsony fényerősségű üzemmódba kapcsol. Ebben az üzemmódban a lámpa kevesebb energiát fogyaszt, ami hosszabb üzemidőt jelent.


A napelem hátulján van egy kapcsoló, amelyet néhány másodpercig nyomva kell tartani a lámpa be- és kikapcsolásához. Ezáltal a véletlen bekapcsolás vagy kikapcsolás kevésbé valószínű. A napelem 180°-ban állítható, ami lehetővé teszi a naphoz viszonyított optimális pozícionálást. Ezenkívül az alkonyérzékelő automatikusan be- és kikapcsolja a lámpát a nappali fény intenzitásának függvényében, ami energiát és időt takarít meg.


A lámpaburkolat anyaga kiváló minőségű ABS műanyagból készült,  LED fényforrás háza szilikon tömítéssel van ellátva. A lámpa IP65 védettségi szintjének köszönhetően ellenáll minden időjárási körülménynek, beleértve az esőt, a havat és a port is. Ez teszi, hogy egész évben tökéletes lesz kültéri használatra. A lámpa falra is szerelhető vagy a leszúró segítségével talajba rögzíthető.


Tulajdonságok: 




Napelemes kültéri LED lámpa
Falra szerelhető-talajba rögzíthető
A napelem dőlésszöge 180°-ban állítható
A lámpa dőlésszöge 45°-ban állítható
Szín: fekete
A fény színe: hideg fehér
Anyag: ABS, PP, PS, szilikon
LED-ek száma: 4
Vízállóság: IP65
Feszültség: 3,7 V
Teljesítmény: 2 W
Tápellátás: Li-ion akkumulátor: 1200 mAh 

Fényerő: 120 lumen
Világítási módok száma: 3
Üzemidő: 8-10 óra
Világítási szög: 60°
Méretek: 30 × 9,3 × 27 cm
Súly: 0,291 kg
Csomagolási súly: 0,406 kg


A csomag tartalma:



1 db lámpatest
1 db rögzítőkészlet
1 db leszúró




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Szolár, kültéri LED lámpa, alkonyatkapcsolóval, hidegfehér fénnyel, falra rögzíthető vagy talajba szúrható, fekete" című hirdetést látja. (fent)